Cornelis Anthoniszstraat 33 - I Amsterdam, Museumkwartier

Vraagprijs € 795.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1899
Wijk  :  Museumkwartier
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  150 p/mnd
Woonoppervlakte  :  110 m²
Inpandige ruimte  :  2 m²
Inhoud  :  359 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, dakterras
Omschrijving:
***English translation below***

Dubbel bovenhuis met zonnig terras direct aan de woonkamer, balkon, drie slaapkamers met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer, veel licht en een riante woonkamer. Toplocatie, in het Museumkwartier, op de rand van de Pijp, vlakbij het Museumplein, het Rijksmuseum en het Concertgebouw. Gelegen op eigen grond!

Ligging
Het appartement ligt op een unieke locatie in Amsterdam Zuid op het zogenaamde Duivelseiland, in het Museumkwartier met Het Rijks, Het Stedelijk en het Van Gogh Museum binnen handbereik. Voorts op korte afstand van het Museumplein, het Concertgebouw, het Vondelpark, de PC Hooftstraat en de gezellige Pijp.

Omschrijving
Het appartement met een oppervlakte van circa 110m2 is verdeeld over de eerste en tweede verdieping. De eerste verdieping beschikt over een riant terras aan de achterzijde en een frans balkon aan de voorzijde en de twee verdieping beschikt over een balkon aan de achterzijde en aan de voorzijde eveneens een Frans balkon. Kenmerkend zijn de lichte kamers, het sierplafond in de woonkamer, de fraaie paneeldeuren en de zwarte schouwen. De voorzijde is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Goed onderhouden met een recent geplaatste keuken en een gerenoveerde badkamer, houten plankenvloeren en een moderne elektrische en centrale verwarmingsinstallatie. Door dezelfde deur(kozijn)constructie te plaatsen als bij de slaapkamers aan de voorzijde is er een mogelijkheid voor een vierde slaapkamer aan de achterzijde. Het pand heeft een fraaie entreedeur en een representatief trappenhuis.

Indeling
Eerste verdieping: entree, hal, wc, garderobekast met dubbele deur, open keuken, woonkamer met openslaande deuren naar terras en openslaande deuren naar Frans balkon, meterkast aan de voorzijde, open trap naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping: overloop met kastenwand, aparte berging met plek voor wasmachine en droger, grote badkamer met tweede wc, twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan een kamer met openslaande deuren naar Frans balkon, grote slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar balkon met cv-kast.

Keuken
Recent geplaatste keuken met betonnen aanrecht, witte kasten en een spoeleiland. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, vijf-pits gaskookplaat, combi-oven en rvs-afzuigkap (alle apparatuur is van Boretti).

Sanitair
Toilet op de eerste verdieping.
Recent gerenoveerde ruime badkamer voorzien van een grote wastafel, ligbad, inloopdouche en tweede toilet.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv-ketel (Vaillant Eco plus, bouwjaar circa 2017);
Moderne elektrische-installatie.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars van het gebouw aan de Cornelis Anthoniszstraat 33 te Amsterdam, bestaande uit drie leden. De administratie wordt door de bewoners van het pand zelf gedaan. De servicekosten bedragen 150,= per maand. Het betreft een actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Auto en openbaar vervoer
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S108). Op loopafstand zijn tramlijnen 5, 16 en 24 en de directe buslijn naar Schiphol te bereiken. Parkeren middels vergunning systeem of in de garage onder het Museumplein.

Bijzonderheden/kenmerken
Lichte woning;
Houten vloerafwerking;
Paneeldeuren, sierplafond en zwarte schouwen;
Houten kozijnen, aan de voorzijde voorzien van dubbel glas;
Terras en balkon;
Eigen grond;
Bouwjaar circa 1899.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*

Maisonette with sunny terrace directly off the living room, balcony, three bedrooms with possibility to create a fourth, lots of light and a spacious living room. Superb location, in the Museum Quarter, on the edge of the De Pijp district, close to Museumplein, the Rijksmuseum and the Concertgebouw. Freehold.

Location
The flat is situated in a unique location in Amsterdam Zuid in the area of the Museum Quarter known as Duivelseiland, with the Rijksmuseum, the Stedelijk Museum and the Van Gogh Museum all within easy reach. It is also a short distance from Museumplein, the Concertgebouw, Vondelpark, PC Hooftstraat and the bustling De Pijp district.

Description
The flat has a floor area of approximately 110m2, spread over the first and second floors. The first floor has a spacious terrace to the rear and a Juliet balcony to the front and the second floor has a balcony to the rear and another Juliet balcony to the front. Features of this property are the bright rooms, the decorative ceiling in the living room, the beautiful panel doors and the black fire surrounds. The front elevation has wooden double-glazed windows. The property is well-maintained, and benefits from a recently installed kitchen and newly refurbished bathroom, wooden floors, and modern electrics and central heating system. By installing the same door and frame construction as used in the bedrooms to the front, there is the possibility to create a fourth bedroom at the rear. The property has a beautiful entrance door and an attractive staircase.

Layout
First floor: entrance, hall, WC, coat cupboard with double doors, open-plan kitchen, living room with French windows to the terrace as well as French windows with a Juliet balcony, meter cupboard at the front, open stairs to the second floor.
Second floor: landing with wardrobe, separate storage room with space for washing machine and dryer, large bathroom with second WC, two bedrooms to the front, one with French windows with Juliet balcony, large bedroom with French windows opening onto balcony with central heating cupboard.

Kitchen
Recently installed kitchen with concrete countertop, white units and a flush island. The kitchen is fitted with a dishwasher, fridge, freezer, five-burner gas hob, combi-oven and stainless steel extractor (all appliances are Boretti).

Sanitary facilities
WC on first floor.
Newly refurbished spacious bathroom fitted with a large basin, bath, walk-in shower and a second WC.

Utilities
Heating and hot water from central heating boiler (Vaillant Eco plus, approximate year of manufacture: 2017);
Modern electrics.

Homeowners' Association
Homeowners' Association for the building at Cornelis Anthoniszstraat 33 in Amsterdam, comprising three members. The residents of the building take care of the accounts. Service charges are 150 a month. This is an active Homeowners' Association with a long-term maintenance plan, and it is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Bright flat;
Wooden floors;
Panel doors, decorative ceiling and black fire surrounds;
Wooden windows, double-glazed to the front;
Terrace and balcony;
Own ground;
Built circa 1899.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: www.remkobijvoet.nl