Andreas Schelfhoutstraat 10 Amsterdam, Zuid

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960
Wijk  :  Zuid
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  133 p/mnd
Woonoppervlakte  :  50 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  131 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  gang, berging, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Goed onderhouden tweekamer appartement met zonnig balkon en een aparte berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar middels een lift. Gelegen in een gewild gedeelte van Zuid, tussen de Sloterkade en het Surinameplein en op circa 5 minuten van het Vondelpark. Eigen grond!

Ligging
De woning is op een gunstige en rustige locatie gelegen in Amsterdam Zuid. Deze locatie kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van het Centrum, het openbaar vervoer, de ring A-10 en luchthave Schiphol. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het gezellige Hoofddorpplein, Sloterkade of de Overtoom. Het Vondelpark ligt op circa vijf minuten loopafstand evenals sportschool David Lloyd. Het Rembrandtpark ligt op circa 6 minuten fietsafstand. Lunchen/dineren/borrelen kan om de hoek bij Oslo Beers, Gent aan de Schinkel, Ron Gastrobar en Van Mechelen.

Omschrijving
Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 50m2 en is gelegen op de eerste verdieping van een appartementencomplex met een separate berging in de onderbouw. Het complex is in de jaren 60 gebouwd en voorzien van een lift en een gemeenschappelijk fietsenberging. Het appartement is netjes onderhouden en voorzien gestuukte wanden en een laminaatvloer. In 2015 is de badkamer gerenoveerd.

Indeling
Entree op de eerste, gang met meterkast, ruime slaapkamer voorzien van twee inbouwkasten aan de achterzijde, moderne badkamer met toilet, berging voorzien van wasmachine aansluiting, ruime woonkamer met open keuken en toegang tot het zonnige balkon (zuid) aan de voorzijde.
Separate berging en gemeenschappelijk fietsenberging in de onderbouw.

Keuken
Witte keuken met houten aanrecht, boven- en onderkastjes, voorzien van een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuiger, vaatwasser en een losse koelkast en vriezer.

Sanitair
Moderne badkamer grijze vloer- en witte wandtegels, wastafelmeubel met spiegel en verlichting, inloopdouche met easydrain en glazen douchewanden, inbouwspots en een toilet.

Installaties
Verwarming en warmwater middels blokverwarming;
Elektrische installatie;
Elektrische deuropener;

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaren van het gebouw Andreas Schelfhoutstraat 848A te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door Delair vastgoedbeheer. De servicekosten bedragen 132,97 per maand exclusief 55,- voorschot stookkosten. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan.

Bijzonderheden/kenmerken
Balkon;
Lift;
Berging in de onderbouw;
Gemeenschappelijke fietsenberging;
Eigen grond;
Bouwjaar circa 1960.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Well-maintained two-room flat with sunny balcony and a separate storage room in the basement. The flat is on the first floor and can be reached by lift. Located in a sought-after part of Amsterdam Zuid, between Sloterkade and Surinameplein, and around 5 minutes from Vondel Park. Freehold!

Location
The flat is situated in a convenient and quiet location in Amsterdam Zuid and characterised by its central position in relation to Amsterdam Centrum, public transport, the A10 ring road and Schiphol airport. For daily shopping, head to the bustling Hoofddorpplein, Sloterkade or Overtoom. Vondel Park is about five minutes' walk away, as is the David Lloyd gym. Rembrandt Park is about six minutes away by bike. Options for eating out or going for a drink are available just round the corner at Oslo Beers, Gent aan de Schinkel, Ron Gastrobar and Van Mechelen.

Description
The flat offers approximately 50m2 of living space and is located on the first floor of a block of flats, with a separate storage room in the basement. The building was constructed in the 1960s and benefits from a lift and a communal bike storage area. The flat is well maintained, with smooth plastered walls and laminate flooring. The bathroom was refurbished in 2015.

Layout
Entrance on the first floor, corridor with meter cupboard, large bedroom with two built-in wardrobes to the rear, modern bathroom with WC, storage room with connection for washing machine, large living room with open-plan kitchen and access to the sunny south-facing balcony to the front.
Separate storage room and communal bike storage in the basement.

Kitchen
White kitchen with wooden countertop and floor and wall units, fitted with a sink, 4-ring gas hob, extractor, dishwasher and a free-standing fridge-freezer.

Sanitary facilities
Modern bathroom with grey tiled floor and white tiled walls, basin with mirror and lighting, walk-in shower with easydrain and glass shower walls, recessed spots and WC.

Utilities
Heating and hot water via district heating;
Electrics;
Electric door opener;

Homeowners' Association
Homeowners' Association Andreas Schelfhoutstraat 848A, Amsterdam. The management is outsourced to Delair Vastgoedbeheer. The service charges amount to 132,97,- per month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaren van het gebouw Andreas Schelfhoutstraat 848A te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door Delair vastgoedbeheer. De servicekosten bedragen 132,97 per maand excluding 55,- advance heating costs. It is a healthy and active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Balcony;
Elevator;
Storage in the basement;
Common bicycle shed;
Freehold;
Built circa 1960.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl