Basilicumhof 49 Duivendrecht, Centrum

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Drive-in woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1974
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  151 m²
Inpandige ruimte  :  21 m²
Perceeloppervlakte  :  143 m²
Inhoud  :  368 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, west, 5.20 x 10.18 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overige ruimte  :  gang, hal, berging
Omschrijving:
***English translation below***

Drive-in-woning met voor- en achtertuin en inpandige garage op fietsafstand van Amsterdam. Groot gezinshuis met drie/vier slaapkamers op een prachtige rustige locatie met vrij uitzicht aan beide zijden op groen en water.

Ligging
De woning ligt op een van de mooiste groene locaties van een rustige woonwijk in Duivendrecht, met op loopafstand allerlei voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen, en diverse winkels kun je terecht op het Dorpsplein. Er is volop aanbod van sportclubs, kinderdagverblijven en scholen met basis- en middelbaaronderwijs. De ligging is fantastisch, niet alleen vlakbij de Amstel, diverse uitvalswegen, de Ring A-10, NS station Duivendrecht, bus en metro maar ook dichtbij het Centrum, de Rivierenbuurt en de Watergraafsmeer. Op de fiets ben je binnen twintig minuten in het hart van de stad! Om de hoek ligt een nieuw stuk stad, het Amstelkwartier, met nieuwe woningen en historische gebouwen, hippe bars, winkels, fraaie parken en een luxe jachthaven. Kortom de perfecte keuze voor mensen die dichtbij de stad willen wonen en tegelijkertijd willen genieten van rust en ruimte.

Omschrijving
Geheel woonhuis op eigen grond met een gebruiksoppervlakte van circa 151m2 (exclusief inpandige garage van circa 21m2) verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. De eerste en tweede verdieping beschikken in totaal over vier balkons. De voortuin ligt op het oosten, er kan hier ook eventueel een auto geparkeerd worden. De achtertuin ligt op het westen en grenst aan een groenstrook met water. Het huis is goed onderhouden maar verkeert in gedateerde staat en dient gemoderniseerd te worden.

Indeling
Begane grond: entree, tochtportaal met meterkast en toegang tot de garage, hal met berging en trap naar de eerste verdieping, tuin-/slaapkamer met toegang tot de achtertuin.
Eerste verdieping: overloop, voorportaal, separaat toilet, woonkamer met open haard en balkon aan de achterzijde, open keuken met balkon aan de voorzijde.
Tweede verdieping: overloop, berging met wasmachineaansluiting en cv ketel, aparte douche, twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan één met balkon, separaat toilet, badkamer, en een grote slaapkamer met inbouwkast en balkon aan de achterzijde.

Keuken
Witte keuken met wit aanrechtblad en een betegelde achterwand. De keuken voorzien van boven – en onderkastjes, een dubbele spoelbak met eengreepsmengkraan, 4-pits gasfornuis, afzuiger, oven, magnetron, koelkast en een vaatwasser.

Sanitair
Eerste verdieping: separaat toilet.
Tweede verdieping: badkamer voorzien van een dubbele wastafel met spiegelkastjes, bidet, ligbad en handdoekradiator.
Separaat toilet.
Aparte douche.

Installatie(s)
Verwarming en warmwater via cv ketel (Junkers Cerastar);
Open haard.

Bijzonderheden/kenmerken
Licht huis;
Vrij ligging aan voor- en achterzijde zonder inkijk;
Zonnige achtertuin gelegen op het westen;
Vier balkons;
Eigen oprit/parkeerplaats aan de voorzijde;
Eigen grond;
Bouwjaar circa 1974.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*

Drive-in-home with front and back garden and integrated garage, within cycling distance of Amsterdam. Large family home with four bedrooms, in a wonderful, quiet location with open views to both aspects over green space and water.

Location
The property is situated in one of the most beautiful green locations in a quiet residential area of Duivendrecht, with all amenities within walking distance. For your daily shopping needs and a selection of different shops, head to Dorpsplein. Locally, there is a wide range of sports clubs, nurseries and schools offering primary and secondary education. The location is fantastic, not only close to the Amstel River, various arterial roads, the A10 ring road, Duivendrecht railway station, bus and metro, but also with the Centre, the Rivierenbuurt and the Watergraafsmeer nearby. By bike, you can reach the heart of the city within twenty minutes! Around the corner is a new part of the city, the Amstelkwartier, with new homes and historic buildings, hip bars, shops, beautiful parks and a luxury marina. In short, the perfect choice for those who want to live near to the city while being able to enjoy space and tranquillity.

Omschrijving
Description
Entire house, freehold, with a usable area of approximately 159m2 (excluding integrated garage of approximately 13m2) spread over the ground, first and second floors. The first and second floors have a total of four balconies. The front garden is east-facing and there is also the option to park a car here. The back garden is west-facing and borders a green space with water. The house is well maintained but is in a dated condition and needs to be modernized.

Indeling
Ground floor: entrance, hall with meter cupboard, acces to internal garage, hall with storage and stairs to the first floor, bedroom with acces to the garden.
First floor: landing, separate toilet, living-room with fire place and balcony at the rear, open kitchen with acces to the balcony at the front.
Second floor: landing, storage with washing machine connections and centrakl heating boiler, separate shower, two bedrooms on the front, separate toilet, bathroom and a large bedroom with cupboard and balcony at the rear.

Kitchen
White kitchen with white countertop, with double sink, 4-burner gas hob, oven, microwave fridge and a dishwasher.

Sanitair
First floor: separate toilet.
Second floor: bathroom with double sink, mirror cabinets , bidet, bath and en towel radiator.
Separate toilet.
Separate shower.

Utilities
Heating and hot water from central heating boiler (Junkers Cerastar);
Fireplace.

Special features/characteristics
Light, bright house;
Open situation front and back, not overlooked
Sunny, west-facing back garden;
Four balconies;
Own driveway/parking space to front;
Freehold;
Construction year circa 1974.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl