Corantijnstraat 13 - I Amsterdam, Rembrandtparkbuurt

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1935
Wijk  :  Rembrandtparkbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  70 p/mnd
Woonoppervlakte  :  52 m²
Inhoud  :  132 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Gezellig hoekappartement met balkon aan twee kanten direct aan de woonkamer. Deze lichte woning met twee volwaardige slaapkamers ligt in een karakteristiek jaren dertig pand en heeft uitzicht op een pleintje. Een prachtige locatie, vlakbij het Rembrandtpark en het Vondelpark op eigen grond!

Ligging
De woning ligt in het stadsdeel Amsterdam West in de gewilde Surinamepleinbuurt. Deze locatie kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van het Centrum en de Ring-A10. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Postjesweg, de Zeilstraat of op de Overtoom. Direct in de buurt zitten veel goede restaurants en leuke cafés, zoals Meneer de Wit heeft honger, Café Edel en de Huiskamer van Rembrandt. In de Kinkerstraat, de De Clercqstraat en de Jan Pieter Heijestraat vind je verschillende kleding- en woonwinkels. Ook de voormalige tramremise De Hallen, centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten, is vlakbij gelegen. Een rondje hardlopen doe je natuurlijk in het Rembrandtpark of het Vondelpark.

Omschrijving
De hoekwoning van circa 52m2 ligt op de eerste verdieping en beschikt over twee slaapkamers en een woonkamer met vier openslaande deuren naar het balkon. Het huis is sfeervol en licht en heeft nog originele kenmerken zoals glas in lood ramen en paneeldeuren, verder ligt er een houten vloer, zijn de muren en plafonds gestuukt en is het geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, welke enkele jaren geleden nieuw zijn geplaatst.

Indeling
Entree, hal, meterkast, twee slaapkamers met inbouwkasten aan de voorzijde, gang, badkamer, lichte woonkamer met vier openslaande deuren naar het balkon rondom, eetkamer en open keuken voorzien van inbouwapparatuur.
Aparte kast voor wasmachine en drogeraansluiting op de gemeenschappelijke hal (met toestemming van de VvE).

Keuken
Open keuken met een wit aanrechtblad, voorzien van een spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuiger, oven, cv-ketel en een losse koelkast met vriezer.

Sanitair
Badkamer met grijze vloer- en witte wandtegels, voorzien van een wastafel met planchet en spiegel, douche en een toilet.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv-ketel (Agpo);
Moderne elektrische-installatie met twee aardlekschakelaars.
Elektrische deuropener.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars van het gebouw Curacaostraat 93/Hoek Corantijnstraat 13 te Amsterdam. De administratie wordt in eigen beheer gedaan. De servicekosten bedragen € 69,24 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden/kenmerken
Twee slaapkamers;
Inbouwkasten;
Geheel dubbel glas;
Gestuukte wanden en plafonds;
Eiken lamelparketvloer door de gehele woning;
Balkon aan weerszijden;
Aparte kast voor wasmachine en droger op de gemeenschappelijke hal;
Eigen grond;
Energielabel D;
Bouwjaar circa 1935.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Welcoming corner flat with balcony on two sides, directly off the living room. This bright property with two large bedrooms is situated in a characteristic 1930s building with views over a small square. A superb location, close to Rembrandtpark and Vondelpark. Freehold!

road. For daily shopping, head to Postjesweg, Zeilstraat or Overtoom. There are lots of good restaurants and nice bars and cafés in the immediate vicinity, such as Meneer de Wit heeft honger, Café Edel and Huiskamer van Rembrandt. In Kinkerstraat, De Clercqstraat and Jan Pieter Heijestraat you will find a variety of clothing and homeware stores. The former De Hallen tram depot, now a centre for media, culture, fashion, hospitality and crafts, is nearby. And if you fancy going for a run, Rembrandtpark or Vondelpark are ideal.

Description
The corner flat, with a floor area of 52m2, is on the first floor and has three bedrooms and a living room with four French windows opening onto the balcony. The property is charming and light and retains original features such as leaded windows and panelled doors. There also is a wooden floor, plastered walls and ceilings and double-glazed wooden framed windows throughout, which were newly installed several years ago.

Layout
Entrance, hall, meter cupboard, two bedrooms with built-in cupboards to the front, corridor, bathroom, light living room with four French windows out to the wraparound balcony, dining room and open-plan kitchen with built-in appliances.
Separate cupboard for washing machine and tumble dryer in the communal hallway (with the permission of the Homeowners' Association).

Kitchen
Open-plan kitchen with white countertop, fitted with a sink, 4-burner gas hob, extractor, oven, central heating boiler and a freestanding fridge with freezer.

Sanitary facilities
Bathroom with grey tiled floor and white tiled walls, fitted with a basin with shelf and mirror, a shower and a WC.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Curacaostraat 93/Hoek Corantijnstraat, Amsterdam. The management is done by the owners. The service charges amount to € 69,24 per month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Two bedrooms;
Built-in cupboards;
Fully double-glazed;
Plastered walls and ceilings;
Oak laminate flooring throughout;
Balcony to two sides;
Separate cupboard for washing machine and tumble dryer in the communal hallway;
Own ground;
Energylabel D;
Build circa 1935.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl