Cornelis Trooststraat 57 - I Amsterdam, De Pijp

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1904
Wijk  :  De Pijp
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  155 p/mnd
Woonoppervlakte  :  58 m²
Inhoud  :  151 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Goed onderhouden appartement op de eerste verdieping met twee slaapkamers en balkons aan de voor- en achterzijde. Gelegen in stadsdeel Zuid in de populaire buurt de Pijp, om de hoek bij de Ceintuurbaan, Ferdinand Bolstraat en de Albert Cuypmarkt. Eigen grond!

Ligging
Gelegen op een aantrekkelijke locatie in Zuid, in de populaire buurt De Pijp. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Cornelis Troostplein, de Ferdinand Bolstraat en de Ceintuurbaan. In de Pijp vind je veel bijzondere winkeltjes, restaurants en cafés, koffiebarretjes, traiteurs en allerlei soorten heerlijke afhaalmogelijkheden. In de nabije omgeving is er de levendigheid van de Albert Cuypmarkt en het Gerard Douplein. Voor sport en ontspanning kun je terecht in het nabijgelegen Sarphatipark.

Omschrijving
Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 58m2. De afwerking is verzorgd, enkele jaren geleden zijn de keuken en badkamer gerenoveerd en zijn de wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk.

Indeling
Entree, hal met garderobe, ruime woonkamer met balkon aan de voorzijde, (slaap)kamer met meterkast eveneens aan de voorzijde, badkamer met toilet, half open keuken voorzien van inbouwapparatuur en wasmachineaansluiting en toegang tot het balkon aan de achterzijde, ruime slaapkamer eveneens met toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Keuken
Moderne witte greeploze keuken met zwart aanrecht voorzien van een spoelbak met ééngreepsmengkraan, 4-pits gaskookplaat met RVS achterwand, afzuigkap, oven, koelkast, wasmachineaansluiting en cv ketel.

Sanitair
Badkamer met zwarte vloer- en witte wandtegels met zwarte bies, voorzien van een wastafel, inloopdouche en een toilet.

Installaties
Verwarming en warmwater middels combi cv ketel (Intergas Kompact HR, bouwjaar 2005);
Moderne elektrische-installatie;
Elektrische deuropener.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars van het gebouw Cornelis Trooststraat 57 te Amsterdam. De administratie wordt door de bewoners zelf gedaan. De servicekosten bedragen € 155,= per maand. De servicekosten zijn tijdelijk verhoogd t.b.v. groot onderhoud aan de voorgevel. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren-onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden/kenmerken
Gerenoveerd in 2005;
Houten kozijnen;
Twee slaapkamers;
Balkon aan de voor- en achterzijde;
Eigen grond;
Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
Bouwjaar circa 1904.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Renovated 3-room ground floor flat with two bedrooms and a spacious, sunny garden. Located in the South (Zuid) area of the city in the popular De Pijp neighbourhood, just around the corner from the Ceintuurbaan and Ferdinand Bolstraat. Freehold!

Location
Situated in an attractive Zuid location in the popular De Pijp neighbourhood. Everyday shopping facilities are close at hand on Cornelis Troostplein, Ferdinand Bolstraat and Ceintuurbaan. De Pijp has many special shops, restaurants and cafes, coffee bars, delis and all manner of delightful take-away facilities. The lively Albert Cuyp Market and Gerard Douplein are also close by. The Sarphati Park, a short distance away, offers all sorts of sporting and leisure opportunities.

Description
The flat has a floor area of approximately 58m2. The finishing had been taken care of, a few years ago the kitchen and bathroom were renovated and the wall and ceilings were given a smooth plaster finish

Layout
Entrance, hall with wardrobe, spacious living room with a balcony at the front, bedroom with cupboard at the front, bathroom with toilet, half open kitchen with appliances and washing machine connection and acces tot he balcony at the rear, spacious bedroom also with acces tot he balcony at the rear.

Kitchen
Modern white kitchen with blackcounters and kitchen sink with lever mixer tap, 4-burner gas hob, extractor, oven, fridge, washing machine connection and central heating boiler.

Sanitary facilities
Bathroom with black floor tiles and white wall tiles, fitted with a basin, walk-in shower and a toilet.

Utilities
Central heating and hot water from boiler (Intergas, manufactured in 2005);
Modern electrical installations;

Homeowners' Association
Homeowners' Association for the building at Cornelis Trooststraat 57 in Amsterdam. The accounts are handled by the owners. Service charges amount to EUR 155,= per month. This is an active and healthy Homeowners' Association with a long-term maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Renovated in 2005;
Wooden windows;
Two bedrooms;
Balcony to front and rear;
Freehold;
Situated in an area designated as a conservation area;
Year of construction – around 1904.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl