Korte Leidsedwarsstraat 35 - B Amsterdam, Binnenstad

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1991-2000
Wijk  :  Binnenstad
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
VVE bijdrage  :  114 p/mnd
Woonoppervlakte  :  56 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  170 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Comfortabel tweekamer appartement gelegen op de eerste verdieping met balkon en aparte berging in de onderbouw. Recent gebouwd, dus goed geďsoleerd met spouwmuren, dubbel glas en betonnen vloeren. Gelegen op een centrale plek binnen de Grachtengordel, tussen de Leidsegracht en de Leidsestraat te midden van talloze winkels, restaurants, bars, bioscopen, musea, de grachten en het Vondelpark. Eigen grond!

Ligging
Gelegen in het Centrum van Amsterdam bij het Leidseplein, de Leidsestraat en de Marnixstraat en op loopafstand van het Vondelpark. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt: supermarkten op het Koningsplein en de Elandsgracht. Aan het Leidseplein en in de directe omgeving vind je de Stadsschouwburg, theater De Balie, Paradiso, de Melkweg, het DeLaMar theater en het City Theater.

Omschrijving
Het tweekamer appartement heeft een woonoppervlakte van circa 56m2 en is gelegen op de eerste verdieping van een in 1999 opgeleverd appartementencomplex. Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het noordoosten. De woning beschikt over een eigen berging en gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw.

Indeling
Entree, hal, separaat toilet met fontein, ruime woonkamer met open keuken aan de voorzijde, badkamer, grote slaapkamer met bergkast voorzien van de cv ketel en openslaande deuren met toegang tot het balkon aan de achterzijde. De meterkast bevindt zich in de gemeenschappelijke hal.
Voorts is er een gemeenschappelijke fietsenberging en aparte privé berging aanwezig.

Keuken
Open keuken met boven en onderkastjes, voorzien van een dubbele spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuiger, vaatwasser en een losse koelkast met vriezer.

Sanitair
Separaat toilet met fontein;
Badkamer met zwart/grijze wand- en vloertegels, voorzien van een wastafelmeubel met twee waskommen en een spiegel met verlichting, ligbad met douchegelegenheid en een wasmachineaansluiting.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv ketel (Intergas, bouwjaar 2008);
Moderne elektrische-installatie, groepenkast voorzien van aardlekschakelaar;
Mechanische ventilatie;
Halofoon.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars van het gebouw "De Leidse" te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door VvE.nl. De servicekosten bedragen € 113,40 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een huishoudelijk reglement en een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden/kenmerken
Conform het kadastraal uittreksel is het pand onderdeel van een Rijksmonument;
Geheel voorzien van dubbel glas;
Balkon;
Berging in de onderbouw;
Gemeenschappelijke fietsenberging;
Energielabel C;
Eigen grond;
Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Vraagprijs € 98.000,= k.k.
Bouwjaar circa 1999.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

A comfortable apartment consisting of two rooms, located on the first floor, with a balcony, and a separate storage room in the basement. Recently built, and well insulated with cavity walls, double glass windows and concrete floors. Situated in a central place in the Canals area, between the Leidsegracht and the Leidsestraat, surrounded by numerous shops, restaurants, bars, cinemas, museums, the canals and the Vondelpark. Own ground!

Location
Located in the Centre of Amsterdam by the Leidseplein, Leidsestraat and the Marnixstraat, and at a walking distance from the Vondelpark. There are plenty of nearby options for your daily groceries: supermarkets on the Koningsplein and the Elandsgracht. At the Leidseplein and in the immediate surroundings you will find the 'Stadsschouwburg' (City Theatre), theatre De Balie, Paradiso, the club "Melkeweg" (Milky Way), the DeLaMar musical theatre and the City cinema.

Description
The apartment consists of two rooms and has a living area of approximately 56 m2 . It is situated on the first floor of an apartment complex from 1999. The balcony on the back side is facing northeast. The apartment is sold together with a separate storage room in the basement. The owner can also make use of a shared bicycles stand in the basement of the building.

Lay out
Entrance, hall, separate toilet with a washbasin, spacious living room with an open kitchen at the front side, bathroom, master bedroom with a closet for the gas boiler and French doors allowing access to the balcony at the back side of the apartment. The meter closet is in the stairs hall.
There is also a shared bicycle stand, and separate private storage room.

Kitchen
Open kitchen with a double sink, 4 gas rings, extractor, oven, dishwasher, fridge and fridge/freezer.

Sanitary premises
Separate toilet with washbasin;
Bathroom equipped with a double sink, bath with a shower and washing machine connection.

Installations
Gas boiler (Intergas, 2008);
Modern electric installation, electricity meter with equipped with anearth leakage circuit breaker;
Mechanical ventilation;
Intercom.

Association of Owners
Association of Owners The Leidse in Amsterdam. The administration is professionally managed by VvE.nl. The monthly service contribution amounts to € 113,40 per month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a maintenance plan The Association of Owners is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
According to the extract from the cadastre the property is part of a national monument;
Double glass;
Balcony;
Storage room in the basement;
Shared bicycles stand in the basement;
Energy label C;
Own ground;
Apartment complex is built in 1999.

Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl