Kostverlorenstraat 22 - hs Amsterdam, Westerparkbuurt

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1922
Wijk  :  Westerparkbuurt
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  155 p/mnd
Woonoppervlakte  :  95 m²
Inpandige ruimte  :  31 m²
Inhoud  :  239 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, 4.18 x 8.62 m
Overige ruimte  :  hal, balkon, overloop
Omschrijving:
***English translation below***

Ruime benedenwoning verdeeld over de begane grond en het souterrain met drie slaapkamers en achtertuin. Gewilde plek in de stad, op loopafstand van het cultuurpark Westergasfabriek en de Jordaan.

Ligging
De woning ligt midden in stadsdeel Amsterdam West, pal tegen het Centrum aan. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt, supermarkt, bakker, kaas- en visboer zijn op loopafstand te vinden. Volop restaurants en cafés (Morgan & Mees en Café Binnenvisser), in de Clercqstraat en omgeving en natuurlijk in de Jordaan. Ook het cultuurpark Westergasfabriek, het sportcentrum Het Marnix en de Hallen zijn dichtbij gelegen.

Omschrijving
Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 95m2 exclusief circa 31m2 overige inpandige ruimte en ligt op de begane grond en in het souterrain. De achtertuin ligt op het oosten en heeft in de ochtend zon. Aan de voorzijde kun je vanaf begin van de middag, op het bankje met een kopje koffie genieten van de zon.

Indeling
Begane grond: eigen entree, ruime hal, woonkamer, badkamer met toilet, slaapkamer, interne trap naar het souterrain, open woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur, groot terras met trap naar de tuin aan de achterzijde.
Souterrain: overloop, bergruimte voorzien van wasmachine en drogeraansluiting en twee slaapkamers aan de voorzijde.

Keuken
Witte open keuken voorzien van een houten aanrechtblad en een betegelde achterwand, voorzien van een spoelbak met inbouwkraan, 5-pits gasfornuis met oven, losse koelkast en een cv ketel.

Sanitair
Badkamer met grijze vloer- en witte wandtegels, voorzien van een wastafel, inloopdouche en een toilet.

Installaties
Verwarming en warmwater d.m.v. cv-ketel (Intergas, bouwjaar 2015);
Moderne elektrische-installatie.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars van het gebouw aan de Kostverlorenstraat 22 te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door Iris Beheer te Amsterdam, tel. 020-2218420. De servicekosten bedragen € 155,= per maand.

Erfpacht
Het betreft erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000 van toepassing zijn. De herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 15 april 2030. Er is een jaarlijkse canon van toepassing. De huidige canon bedraagt € 83,69 per jaar.

Bijzonderheden/kenmerken
Drie slaapkamers;
Gestuukte wanden en plafonds;
Tuin;
Voorzien van dubbel glas;
Energielabel D;
In de directe omgeving is er veel parkeergelegenheid.
Bouwjaar circa 1922.

Large downstairs flat spread over the ground floor and basement, with three bedrooms and a garden to the rear. Sought-after spot in the city, within walking distance of the Westergasfabriek culture park and the Jordaan.

Location
The flat is situated in the heart of the Amsterdam West district on the fringes of the City Centre. There are plenty of facilities for day-to-day shopping in the area, including a supermarket, baker, cheese and fish merchants, all within walking distance. An abundance of restaurants and cafes line the De Clercqstraat and the surrounding area, and of course throughout the Jordaan. The Westergasfabriek culture park, the Het Marnix sports centre and the De Hallen market and culture centre are all close by.

Description
The flat offers living space of approximately 95m2 excluding, approximately, a further 31m2 internal space and is situated on the ground floor and in the basement. The back garden is east-facing and gets the morning sun. At the front, you can sit on the bench and enjoy a cup of coffee in the sun from early afternoon.

Layout
Ground floor: private entrance, large hall, living room, bathroom with WC, bedroom, internal stairs to basement, open-plan dining kitchen with built-in appliances, large terrace with steps to the garden to the rear.
Basement: landing, storage room with connection for washing machine and tumble dryer, and two bedrooms to the front.

Kitchen
White open-plan kitchen with wooden countertop and a tiled splashback, fitted with a sink with mixer tap, 5-burner gas hob with oven, free-standing fridge and a central heating boiler.

Sanitary facilities
Bathroom with grey tiled floor and white tiled walls, fitted with a basin, walk-in shower and WC.

Homeowners Association
Homeowners' Association "Kostverlorenstraat 22 te Amsterdam". The accounts are handled professionally Iris Beheer in Amsterdam, tel. 020-2218420. The service charges amount to € 155,= per month.

Special features/characteristics
Three bedrooms;
Garden;
Double-glazed windows;
D-label energy rating;
Plenty of parking in the area;
Year of construction around 1922.

Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl