Kruidenommegang 14 Duivendrecht, Centrum

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Drive-in woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1974
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  157 m²
Inpandige ruimte  :  15 m²
Perceeloppervlakte  :  145 m²
Inhoud  :  388 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Fraai aangelegd, zuidwest, 5.22 x 10.04 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig, parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
***English translation below***

Uniek verbouwde woning met diepe achtertuin en inpandige garage met oprit op fietsafstand van Amsterdam. Wonen in een luxe afgewerkt gezinshuis met grote slaapkamer/gastenverblijf met eigen badkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de tweede verdieping. Groen uitzicht aan de achterzijde.

Ligging
De woning ligt op een groene locatie in een rustige woonwijk in Duivendrecht, met op loopafstand allerlei voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen, en diverse winkels kun je terecht op het Dorpsplein. Er is volop aanbod van sportclubs, kinderdagverblijven en scholen met basis- en middelbaaronderwijs. De ligging is fantastisch, niet alleen vlakbij de Amstel, diverse uitvalswegen, de Ring A-10, NS station Duivendrecht, bus en metro maar ook dichtbij het Centrum, de Rivierenbuurt en de Watergraafsmeer. Op de fiets ben je binnen twintig minuten in het hart van de stad! Om de hoek ligt een nieuw stuk stad, het Amstelkwartier, met nieuwe woningen en historische gebouwen, hippe bars, winkels, fraaie parken en een luxe jachthaven. Kortom de perfecte keuze voor mensen die dichtbij de stad willen wonen en tegelijkertijd willen genieten van rust en ruimte.

Omschrijving
Geheel woonhuis op eigen grond met een gebruiksoppervlakte van circa 157m2 (exclusief inpandige garage van circa 15m2) verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. De eerste en tweede verdieping beschikken in totaal over vier balkons, aan de voorzijde kan er een auto geparkeerd worden. In de ochtend kun je een krantje lezen op het balkon aan de voorzijde, vanaf eind van de ochtend is de zon al achterin de tuin, de hele namiddag tot zonsondergang is er zon in de hele tuin. Het huis is recent gerenoveerd, er zijn o.a. twee luxe badkamers en een nieuwe wc geplaatst, alles is gestuct en geschilderd, de vloeren zijn afgewerkt met een fraaie houten visgraatvloer, Portugese tegels en luxe vloerbedekking, er is een schuifpui naar de tuin aangebracht, er zijn zonnepanelen aangebracht, er is dubbel glas geplaatst en de electrische en cv installatie zijn vervangen. De tuin is helemaal aangepakt en voorzien van een overkapping, vlonders en vijverpartij.

Indeling
Begane grond: entree, ruime hal voorzien van Portugese tegels, meterkast, toegang tot de inpandige garage met keukenblok/werkbank; hal met trap naar de eerste verdieping en garderobe, aparte wc, slaapkamer met inloopkast en badkamer, toegang via schuifpui tot fraai aangelegde achtertuin.
Eerste verdieping: riante woonkamer met gashaard, eetkamer, voorraadkast en open keuken en brede balkons aan de voor- en achterzijde.
Tweede verdieping: overloop, kast met cv ketel, twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan één met balkon, grote slaapkamer met inbouwkast en balkon aan de achterzijde, luxe badkamer, berging met wasmachine en drogeraansluiting (voormalige extra douche, aansluitingen en afvoer nog aanwezig).

Keuken
Witte greeploze open keuken met zwart granieten aanrecht en witte kasten, voorzien van anderhalve spoelbak, vaatwasser, electrische kookplaat, RVS afzuigkap, oven, magnetron en een Amerikaanse koelkast. De keuken is uitgevoerd met veel kastruimte en een bar.

Sanitair
Begane grond: aparte wc met fontein, spiegel en kastje.
Moderne badkamer met marmeren vloer- en wandtegels voorzien van een houten wastafelmeubel met twee hardstenen wastafels, inloopdouche met easydrain en glazen douchedeur, design handdoekradiator en een handdoekenkast.
Tweede verdieping: luxe badkamer met licht grijze vloertegels en grijze wandtegels, voorzien van een wastafelmeubel met dubbele wastafel voorzien van spiegelkastjes met verlichting, inloopdouche met easydrain, inloopdouche met regendouche en gewone douche, vrijstaand design bad met handdouche, vloerverwarming, wc en een handdoekradiator.

Installaties
Verwarming en warmwater d.m.v. cv-ketel Vaillant (bouwjaar 2016);
Warm water badkamer begane grond d.m.v. aparte boiler;
Inbouwspots;
Indirecte plafondverlichting (led) in slaapkamer begane grond;
Moderne elektrische installatie met aardlekschakelaar;
Electrische ventilatie in de badkamer;
Elektrisch bedienbare zonwering op de eerste en tweede verdieping aan de voor- en achterzijde;
Gashaard;
Automatische garagedeur;
Oplaadpunt voor auto.

Tuin
Fraai aangelegde tuin op het westen met houten vlonder en terras overkapping (stalen skelet met glazen dak) en elektrische terras-heater en een vijverpartij.

Bijzonderheden/kenmerken
Licht huis;
Groen en vrij uitzicht achterzijde (gunstige ligging t.o.v. andere woningen).
Zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten;
Achterste paar meter achtertuin is in bruikleen van gemeente (kosteloos).
Visgraat parketvloer met zwarte bies op de begane grond en eerste verdieping, Portugese tegels in hal begane grond en in keuken en hoogwaardige vloerbedekking op de tweede verdieping;
Design behang in trappenhuis;
Vier balkons;
Voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
Eigen oprit/parkeerplaats aan de voorzijde;
Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur (2 extra vergunningen per huis).
Eigen grond (dus geen erfpacht);
Geïsoleerde kruipruimte, zonnepanelen op het dak en dubbel glas;
Energielabel C;
Bouwjaar circa 1974.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*

Unique refurbished property with deep garden, built-in garage and driveway , within cycling distance of Amsterdam. Offers living in a luxuriously renovated family home with large bedroom/guest apartment with private bathroom on the ground floor and three bedrooms on the second floor. Views of greenery to the rear.

Location
The property is situated in one of the most beautiful green locations in a quiet residential area of Duivendrecht, with all amenities within walking distance. For your daily shopping needs and a selection of different shops, head to Dorpsplein. Locally, there is a wide range of sports clubs, nurseries and schools offering primary and secondary education. The location is fantastic, not only close to the Amstel River, various arterial roads, the A10 ring road, Duivendrecht railway station, bus and metro, but also with the Centre, the Rivierenbuurt and the Watergraafsmeer nearby. By bike, you can reach the heart of the city within twenty minutes! Around the corner is a new part of the city, the Amstelkwartier, with new homes and historic buildings, hip bars, shops, beautiful parks and a luxury marina. In short, the perfect choice for those who want to live near to the city while being able to enjoy space and tranquillity.

Description
Entire house, freehold, with a usable area of approximately 157m2 (excluding integrated garage of approximately 15m2) spread over the ground, first and second floors The first and second floors have a total of four balconies, there is parking space for one car at the front. Read your paper in the morning, sitting out on the front balcony. The sun already reaches the back of the garden in the late morning and the entire back garden is bathed in sunshine for the rest of the afternoon through until sunset. The house has been recently renovated, with two luxury bathrooms and a new toilet, everything has been plastered and painted, the floors are finished with a beautiful wooden herringbone floor, Portoguese tiles and luxury carpet, there is a sliding door to the garden, solar panels have been installed, double glazing has been installed and the electrical and central heating systems have been replaced. The garden has been completely addressed and equipped with a terrace covering, wooden decking and a pond.

Layout
Ground floor: entrance, spacious hall with Portuguese tiles, meter cupboard, access to the internal garage with pantry/workbench, hall with stairs to the first floor and wardrobe, separate toilet, bedroom with walk-in closet and bathroom, acces trough sliding doors to the beautifully landscaped garden.
First floor: delightful living-room with gas fireplace, pantry, open-plan kitchen and wide balconies to the front and rear.
Second floor: landing, cupboard with central heating boiler, two bedrooms to the front, one of which has its own balcony, large bedrooms with build in closet and its own balcony to the rear, luxury bathroom, cupboard containing washing machine connections.

Kitchen
White kitchen with black granite countertop and white cupboards, with 1½ kitchen sink, dishwasher, electric hob, stainless steel extractor hood, oven, microwave and a American fridge. The kitchen has generous fitted storage facilities and a bar.

Sanitary facilities
Ground floor: separate toilet with wash-hand basin, mirror and cabinet.
Modern bathroom with marble floor and wall tiles a wooden washbasin furniture with two hard stone sinks, walk-in shower with easydrain and a glass shower door, design radiator and a towel cabinet.
Second floor: Luxurious bathroom with a light grey floor and grey wall tiles, equipped with washbasin furniture with double washbasin, two cabinets with mirrors, walk-in shower with easy drain, design bathtub, floorheating, toilet and a designer radiator.

Special features/characteristics
Light, bright house;
Green, open views to the rear (in a favourable position vis-à-vis other properties);
Sunny, south-west facing back garden;
The final couple of meters of the back garden are given in loan by the local authority (free of charge);
Herringbone parquet floor with black trim on the ground and first floors, Portuguese tiles in the hall on the ground floor and in the kitchen and high-quality carpets on the second floor;
Design wallpaper in stairwell;
Four balconies;
Timber window frames with double glazing;
Own driveway/parking place to the front.
Adequate free parking on the doorstep (2 extra permits per house).
Freehold;
Insulated underfloor space, 8 solar panels and double glazing;
Energiyabel C;
Construction year circa 1974.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl