Kruidenommegang 16 +PP Duivendrecht, Centrum

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Drive-in woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1974
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  152 m²
Inpandige ruimte  :  21 m²
Perceeloppervlakte  :  163 m²
Inhoud  :  389 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Fraai aangelegd, zuidwest, 5.22 x 12 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overig parkeren  :  openbaar parkeren;op eigen terrein
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
***English translation below***

Lichte en goed onderhouden woning van circa 173m2 met diepe achtertuin en een inpandige garage met oprit. Wonen in een groot gezinshuis met drie (mogelijkheid vier of vijf) slaapkamers en groen uitzicht aan de achterzijde. Prachtige rustige locatie met dorps karakter maar wel dichtbij de stad.

Ligging
De woning ligt op een groene locatie in een rustige woonwijk in Duivendrecht, met op loopafstand allerlei voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen, en diverse winkels kun je terecht op het Dorpsplein. Er is volop aanbod van sportclubs, kinderdagverblijven en scholen met basis- en middelbaaronderwijs. De ligging is fantastisch, niet alleen vlakbij de Amstel, diverse uitvalswegen, de Ring A-10, NS station Duivendrecht, bus en metro maar ook dichtbij het Centrum, de Rivierenbuurt en de Watergraafsmeer. Op de fiets ben je binnen twintig minuten in het hart van de stad! Om de hoek ligt een nieuw stuk stad, het Amstelkwartier, met nieuwe woningen en historische gebouwen, hippe bars, winkels, fraaie parken en een luxe jachthaven. Kortom de perfecte keuze voor mensen die dichtbij de stad willen wonen en tegelijkertijd willen genieten van rust en ruimte.

Omschrijving
Geheel woonhuis op eigen grond met een gebruiksoppervlakte van circa 152m2 (exclusief inpandige garage van circa 21m2) verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. De eerste en tweede verdieping beschikken in totaal over vier balkons, aan de voorzijde kan er een auto geparkeerd worden. In de ochtend kun je een krantje lezen op het balkon aan de voorzijde, vanaf eind van de ochtend is de zon al achterin de tuin, de hele namiddag tot zonsondergang is er zon in de hele tuin. De tuin is in 2017 helemaal aangepakt en beschikt over hoogwaardig kunstgras en Hedera aan beide kanten. In 2016 is het huis gerenoveerd. Er is een luxe badkamer met wc geplaatst, de meterkast is uitgebreid en gemoderniseerd, er is een nieuwe cv-ketel aangebracht, de garagedeur en garagevloer zijn vervangen, de binnendeuren op de tweede verdieping zijn vervangen en alles is gestucd en geverfd. In 2020 is de oprit opnieuw bestraat en is de voorzijde op de begane grond geschilderd. Er zijn diverse uitbouwmogelijkheden bij dit type huis, denk bijvoorbeeld aan een uitbouw op de begane grond of het dichtbouwen van de balkons. De woning beschikt over drie slaapkamers maar de tuinkamer en de garage zijn ook geschikt te maken als vierde en/of vijfde slaapkamer.

Indeling
Begane grond: entree, ruime hal, meterkast, toegang tot de inpandige garage; wc, tuinkamer met kastenwand en wastafel, toegang tot achtertuin.
Eerste verdieping: riante woonkamer met open keuken en brede balkons aan de voor- en achterzijde.
Tweede verdieping: overloop, berging met wasmachineaansluiting en cv-ketel, tweede berging met douche aan- en afvoer en ventilatie, twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan één met balkon, badkamer met tweede wc in het midden, grote slaapkamer met balkon aan de achterzijde.

Keuken
Open keuken met zwart stenen aanrecht en witte kasten, voorzien van anderhalve spoelbak, aparte vaatwasser (Bosch), gasfornuis (Atag), magnetron (Atag), Amerikaanse koelkast (Atag), 5-pits gaskookplaat. De keuken is uitgevoerd met veel kastruimte en een bar.

Sanitair
Begane grond: aparte wc met fontein.
Tweede verdieping: luxe badkamer voorzien van een dubbele wastafel met spiegel, inloopdouche met regendouche en gewone douche, ligbad en wc.
Aparte (tweede) douche in berging.

Installaties
Verwarming en warmwater via cv-ketel (bouwjaar 2016);
Honeywell EvoHome systeem;
Tesla charger met load balancer;
Inbouwspots;
Moderne elektrische installatie met aardlekschakelaar;
Electrische ventilatie in de badkamer en berging;
Elektrisch bedienbare zonwering in de hele woning (alleen begane grond mechanisch).

Bijzonderheden/kenmerken
Licht huis;
Groen en vrij uitzicht achterzijde (gunstige ligging t.o.v. andere woningen).
Zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten;
Achterste paar meter achtertuin (ca. 20m2) is in bruikleen van gemeente (kosteloos).
Vloer begane grond marmer, eerste verdieping Jatoba en tweede verdieping laminaat.
Vier balkons;
Voorzien van houten kozijnen met dubbel glas (behalve tuinkamer);
Eigen oprit/parkeerplaats aan de voorzijde;
Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur (2 extra vergunningen per huis).
Eigen grond (dus geen erfpacht);
Energielabel C
Bouwjaar circa 1974. Gemoderniseerd in 2016.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*

Bright, well-maintained residence of approximately 173 m2 with deep garden, built-in garage and driveway. A large family home with three (potentially four or five) bedrooms and views of greenery to the rear. Lovely, peaceful location in a village-type setting while still close to the city centre.

Location
The property is situated in one of the most beautiful green locations in a quiet residential area of Duivendrecht, with all amenities within walking distance. For your daily shopping needs and a selection of different shops, head to Dorpsplein. Locally, there is a wide range of sports clubs, nurseries and schools offering primary and secondary education. The location is fantastic, not only close to the Amstel River, various arterial roads, the A10 ring road, Duivendrecht railway station, bus and metro, but also with the Centre, the Rivierenbuurt and the Watergraafsmeer nearby. By bike, you can reach the heart of the city within twenty minutes! Around the corner is a new part of the city, the Amstelkwartier, with new homes and historic buildings, hip bars, shops, beautiful parks and a luxury marina. In short, the perfect choice for those who want to live near to the city while being able to enjoy space and tranquillity.

Description
Entire house, freehold, with a usable area of approximately 152m2 (excluding integrated garage of approximately 21m2) spread over the ground, first and second floors The first and second floors have a total of four balconies, there is parking space for one car at the front. Read your paper in the morning, sitting out on the front balcony. The sun already reaches the back of the garden in the late morning and the entire back garden is bathed in sunshine for the rest of the afternoon through until sunset. The garden was fully cultivated in 2017, with high-quality artificial lawn and Hedera hedges on both sides. The house itself was renovated in 2016. A luxury bathroom with WC was installed; the meter cupboard was extended and modernised; a new central heating boiler was fitted; the garage door and floor were replaced; internal doors on the second floor were also replaced and the entire property was plastered and painted. The driveway was re-paved and the frontage was painted at ground floor level in 2020. This type of property offers several opportunities for extension, for instance a ground floor extension or the enclosure of open balconies. The home presently has three bedrooms but the garden room and the garage might also be converted into fourth and fifth bedrooms.

Layout
Ground floor: entrance, generous hallway, meter cupboard, access to the internal garage; WC, garden room with wardrobe and wash-hand basin, access to back garden.
First floor: delightful living-room with open-plan kitchen and wide balconies to the front and rear.
Second floor: landing, cupboard containing washing machine connections and central heating boiler, second cupboard containing shower supply and drainage as well as electrical ventilation, two bedrooms to the front, one of which has its own balcony, central bathroom with second WC, large bedroom with its own balcony to the rear.

Kitchen
Open-plan kitchen with black stone counters and white cupboards, with 1½ kitchen sink, separate dishwasher (Bosch), gas cooker (Atag), microwave (Atag), American fridge (Atag), 5-burner gas hob. The kitchen has generous fitted storage facilities and a bar.

Sanitary facilities
First floor: separate WC with wash-hand basin.
Second floor: deluxe bathroom with twin sink unit and mirror, walk-in shower with overhead and hand-held shower heads, bath and WC.
Separate (second) shower in storage area.

Utilities
Honeywell EvoHome system.
Tesla charger with load balancer.
Recessed spotlights.
Modern electrical system with earth leakage circuit breakers.
Electrical ventilation in the bathroom and storage area (shower).
Electrically operated sun blinds throughout the property (mechanical only on ground floor).

Special features/characteristics
Light, bright house;
Green, open views to the rear (in a favourable position vis-à-vis other properties);
Sunny, south-west facing back garden;
The final couple of meters of the back garden (appr. 20m2) are given in loan by the local authority (free of charge);
The floors are marble at ground level, Jatoba wood on the first floor and laminate on the second floor;
Four balconies;
Timber window frames with double glazing (apart from the garden room).
Own driveway/parking place to the front.
Adequate free parking on the doorstep (2 extra permits per house).
Freehold;
Energylabel C;
Construction year circa 1974. Modernised in 2016.

Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl