Prins Hendriklaan 2 Oegstgeest

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1912
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  35 m²
Inhoud  :  95 m³
Totaal aantal kamers  :  1
Omschrijving:
Als u niet meer zelfstandig kunt wonen.

Te huur: stijlvolle zorg-studio's in Villa Oranjepark. Alle noodzakelijke zorg en verpleging is inbegrepen. U heeft wel een zorg-indicatie nodig. Alle studio's kunnen volledig ingericht worden naar eigen smaak en met eigen meubels. Ook geschikt voor echtparen.

Er is een gemeenschappelijke woon- en eetkamer en een prachtige tuin. Bovendien worden er tal van activiteiten georganiseerd.

De zorg is gebaseerd op persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en ongedwongenheid. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat u zelf bepaalt hoe laat u op wilt staan. Bij De Vermeer is de regie over uw leven in uw eigen handen.

De vermelde huurprijs is een vanaf prijs en is all inclusive.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl