Saskia van Uijlenburgkade 33 Amsterdam, Hoofddorppleinbuurt

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift en garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2010
Wijk  :  Hoofddorppleinbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  140 p/mnd
Woonoppervlakte  :  100 m²
Externe bergruimte  :  3 m²
Inhoud  :  261 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
***English translation below***

Zie je jezelf al ontbijten op een zonnig balkon met uitzicht over de Skyline van Amsterdam Zuid. 'S Avonds dineren met kaarslicht en aan je voeten de Westlandgracht. Vanuit de eetkamer zie je de zon ondergaan in het westen en bewonder je de mooie avondlichten. Waar vind je zo'n uitzicht in Amsterdam. Met een bootje voor de deur vaar je zo weg over de Westlandgracht. Privacy gegarandeerd! Gerenoveerd, ruim en licht driekamer (mogelijkheid vier kamers) hoekappartement gelegen op de negende verdieping in het prestigieuze Andreas Ensemble met een riant terras met vrij uitzicht aan de woonkamer. Voorzien van lift, berging en beveiligde parkeerplaats in de onderbouw. Riant leven in de gezelligheid van de Hoofddorppleinbuurt, Vondelpark en aan het Rembrandtpark. Vlakbij de ringweg en station Amsterdam Lelylaan. Afgekochte erfpacht!

Ligging
De woning is op een gunstige en rustige locatie gelegen op de rand van Amsterdam Zuid. Deze locatie kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van het Centrum en de ring A-10. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het gezellige Hoofddorpplein, Sloterkade of de Overtoom. Het Vondelpark ligt op circa vijf minuten fietsafstand evenals sportschool David Lloyd. Lunchen/dineren/borrelen kan om de hoek bij Gent aan de Schinkel, Ron Gastrobar en Van Mechelen.

Omschrijving
Het gelijkvloerse driekamerappartement van circa 100m2 is gelegen op de negende verdieping. Het complex waar dit appartement deel vanuit maakt is luxe opgezet met een representatieve entree, een gemeenschappelijke binnentuin, een lift en separate bergingen en parkeerplaatsen in de onderbouw. Het appartement beschikt over veel daglichttoetreding en het is ruim opgezet met onder andere twee goede slaapkamers (mogelijkheid tot drie) en een grote woonkamer met aansluitend zonnig terras met vrij uitzicht over de Westlandgracht. Via de lift zijn de berging en de parkeerplaats in de onderbouw bereikbaar.

Indeling
Entree, ruime hal, inpandige berging, separaat toilet met fontein, twee ruime slaapkamers aan de achterzijde, tweede berging voorzien van stadsverwarming en warmteterugwininstallatie, wasmachine- en drogeraansluiting, moderne badkamer, derde berging, woonkamer met toegang tot het zonnige terras aan de voorzijde (zuid) en een luxe open keuken met eetkamer. De meterkast bevindt zich op de gemeenschappelijke hal.
Separate berging en parkeerplaats in de onderbouw.

Keuken
Luxe witte keuken met een zwart composiet aanrecht. De keuken is uitgevoerd met veel kastruimte en luxe kwaliteitsapparatuur van Siemens te weten: spoelbak, koelkast, aparte vriezer, 4-pits inductiekookplaat, rvs-afzuigkap, combi-magnetron en een vaatwasser.

Sanitair
Separaat toilet met fontein.
Moderne badkamer met zwarte vloer- en witte wandtegels, voorzien van een wastafelmeubel met laden en spiegelkastje, inloopdouche met glazen douchewand en easydrain, ligbad met douche en een handdoekradiator.

Installaties
Verwarming en warmwater via stadsverwarming;
Warmte terugwininstallatie;
Moderne elektrische-installatie, groepenkast voorzien van aardlekschakelaar;
Video intercom.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Andreas Ensemble Blok D te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door Adelbrecht Vastgoed Beheer BV. De servicekosten voor de woning en de parkeerplaats bedragen € 139,23 per maand. De servicekosten voor de (binnen)tuinen bedragen
€ 21,18 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden
Licht hoekappartement;
Twee slaapkamers;
Mogelijkheid voor drie slaapkamers;
Groot zonnig terras met vrij uitzicht;
Vijf Frans balkons;
Houten lamelparketvloer;
Gestuukte wanden en plafonds;
Houten binnendeur kozijnen en stompe deuren;
Lift;
Drie inpandige bergingen;
Berging in de onderbouw;
Parkeerplaats;
Afgekocht erfpacht tot het jaar 2057. Verkopers hebben de overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige condities van 2019 aangevraagd.
Volledig geïsoleerd;
Energielabel A;
Bouwjaar 2010.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Can you see yourself having breakfast on a sunny balcony with views across the Amsterdam Zuid skyline, and dining by candlelight with Westlandgracht at your feet? From the dining room you can watch the sun setting in the west and admire the pretty evening lights. Where in Amsterdam will you find this view, and enjoy being able to take a boat from outside your door along the Westlandgracht? Privacy guaranteed. Refurbished, bright and spacious three-room corner flat (with the option of a fourth room) on the ninth floor of the prestigious Andreas Ensemble with a large terrace with open view from the living room. Amenities include lift, storage room and secure parking place in the basement. Grand living in the bustle of the Hoofddorpplein neighbourhood, near Vondel Park and right next to Rembrandt Park. Close to the ring road and Amsterdam Lelylaan station. The ground rent has been bought out.

Location
The flat is situated in a quiet location on the outskirts of Amsterdam Zuid, ideal for access to the city centre and the A-10 ring road. Attractive streets including Hoofddorpplein, Sloterkade and Overtoom are nearby for day-to-day shopping. Vondelpark and David Lloyd gym are just a five-minute bike ride away. For lunch, dinner or drinks, local highlights include Gent aan de Schinkel, Ron Gastrobar and Van Mechelen.

Description
The three-room apartment (wich is approx. 100m2) is situated on the ninth floor. The complex where this apartment is part of is luxuriously set up with a well-presented entrance, a common yard, lift, separate storage and parking spaces in the basement. The apartment has plenty of natural light and it is spacious with two good bedrooms (possibility of three), a large living room with a sunny terrace with free view over the Westlandgracht. There is a storage room and parking space in the basement can be reached by the lift.

Layout
Entrance, spacious hall, indoor storage room, separate WC with hand basin, two large bedrooms to the rear, second storage room with district heating and heat recovery system, connections for washing machine and tumble dryer, modern bathroom, third storage room, living room with access to the sunny terrace to the front (south-facing) and luxury open-plan kitchen with dining room.
The meter cupboard is located in the common hall.
Separate storage room and private parking space in the basement.

Kitchen
Luxurious white kitchen with a black composiet countertop. The kitchen is equipped with lots of cupboard space and superior-quality appliances of Siemens: sink, fridge, freezer, 4-burner induction hob, stainless steel hood, combi-oven and a dishwasher.

Sanitary facilities
Separate toilet with washbasin.
Modern bathroom with black floor tiles and white wall tiles, equipped with washbasin furnitute with drawers and cabinet with mirror, walk-in shower with glass wall and easydrain, bath with handshower and a towel radiator.

Utilities
Central heating and hot water from district heating;
Mechanical ventilation;
Modern electrical installations with earth leakage circuit breaker.
Video intercom.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Andreas Ensemble Blok D, Amsterdam. De administration of the association is managed by an independent professional organisation Adelbrecht Vastgoed Beheer BV. The service charges amount to € 139,23 per month. The service charges amount the courtyard amount to € 21,18 per month. It is an active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Light apartment;
Two bedrooms;
Possibility of three bedrooms;
Large sunny terrace with a view;
Five French balconies;
Wooden floor;
Plastered walls and ceilings;
Elevator;
Three internal storages;
Storage in the basement;
Parking spot;
Long lease redeemed untill 2057. Sellers have applied for the switch to perpetual leasehold under the favorable conditions of 2019.
Completely isolated;
Energy label A;
Build circa 2010.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl