Stadionkade 38 - III Amsterdam, Apollobuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1932
Wijk  :  Apollobuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  339 p/mnd
Woonoppervlakte  :  188 m²
Inhoud  :  488 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  5
Overige ruimte  :  toilet, berging, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Toplocatie in Amsterdam-Zuid. Smaakvol gerenoveerd appartement in chique complex met vijf slaapkamers, drie badkamers, zonnig terras en een lift. Wonen in luxe op een prachtige locatie met vrij uitzicht op water en groen met op de achtergrond de skyline van de Zuidas. Voor dit appartement kunnen twee parkeervergunningen worden aangevraagd.

Ligging
Het appartement is gelegen op een toplocatie in het stadsdeel Amsterdam Zuid. De door Berlage en de Amsterdamse School ontworpen Apollo-buurt kenmerkt zich door een ruime luxueuze opzet met veel pleinen en statige groene lanen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Olympiaplein, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat. Daarnaast bent u binnen enkele minuten op de Zuidas, het zakelijk hart van Amsterdam, vanaf daar is Schiphol snel te bereiken. Verder ligt om de hoek het groene, fraai aangelegde Beatrixpark. Diverse populaire scholen waaronder ook The Britisch School liggen plezierig dichtbij. Fietsend is het Centrum binnen 10 minuten bereikbaar.

Omschrijving
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 188m2 en is verdeeld over de derde, vierde en vijfde verdieping van een typisch jaren 30 van de vorige eeuw gebouwd complex. Op de derde verdieping beschikt het appartement aan de achterzijde over een breed balkon. Aan de achterzijde van de vierde verdieping ligt een heerlijk zonnig dakterras. Recent heeft er een grondige interne renovatie plaatsgevonden. Ontwerpers Ronald Hooft en Eric Kuster zijn mede verantwoordelijk geweest voor de afwerking en materiaalkeuze. Alles is onder handen genomen en hoogwaardig afgewerkt. Waaronder een super luxe keuken en sanitair, inbouwkasten, grote gashaard, stalen trap, stofzuigersysteem, nieuw electra, cv en airco, hoogwaardig schilderwerk, inbouwverlichting en houten vloeren. Het appartement is voorzien van houten ramen met dubbele beglazing.

Indeling
Middels een chique marmeren entree met een goed beloopbaar trappenhuis en lift bereikt u de derde verdieping.
Derde verdieping: entree, meterkast, super de luxe keuken met industriële zwevende stalen trap naar de vierde verdieping, eetkamer met erker aan de voorzijde, woonkamer met gashaard en toegang tot het balkon aan de achterzijde, separaat toilet, master bedroom met privé toilet, inbouwkastenwanden, airco, een luxe badkamer ensuite en toegang tot het balkon aan de achterzijde.
Vierde verdieping: overloop, trap naar de vijfde verdieping, separaat toilet, slaapkamer met balkon en airco aan de voorzijde, moderne badkamer en een slaapkamer met toegang tot het dakterras aan de achterzijde.
Vijfde verdieping: overloop, inbouwkast met cv ketel en boiler, wasmachine- en drogeropstelling, moderne badkamer, slaapkamer met inbouwkast en een tweede slaapkamer met airco aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel.

Keuken
Super de luxe mat witte keuken met Corian aanrecht en een spoelbak met ééngreepsmengkraan. De keuken is uitgevoerd met een kook-/spoeleiland met ontbijtbar, een zwarte kastenwand en luxe kwaliteitsapparatuur te weten: kookplaat met gas, Teppanyaki plaat en inductie (Gaggenau), plafond afzuigunit (iTHO), oven (Miele), stoomoven (Miele), ingebouwde koffiemachine (Miele), grote koelkast (Gaggenau) en aparte vriezer (Siemens), vaatwasser (Gaggenau) en een kokend water kraan (Quooker).

Sanitair
Derde verdieping: separaat zwevend toilet met fontein.
Luxe badkamer met een witte houten vloer en tadelakt wanden en Piedra Natural decor tegels, voorzien van wastafelmeubel met inbouwkraan, spiegel met verlichting, inbouwspots, ligbad en een waanzinnige inloopdouche met glazen douchewand en een designradiator.
Separaat zwevend toilet.
Vierde verdieping: separaat zwevend toilet.
Moderne badkamer met grijze vloer- en deels witte en deels mozaïek wandtegels, voorzien van wastafelmeubel met inbouwkraan en spiegel, inloopdouche met inbouwkraan, glazen douchewand, easydrain, regendouche, handdoekradiator en inbouwspots.
Vijfde verdieping: moderne badkamer met grijs/blauwe vloer- en wandtegels, voorzien van wastafelmeubel met inbouwkraan, inloopdouche met glazen douchedeur, easdydrain en een regendouche en vloerverwarming.
Het sanitair op de derde beschikt over Boffi kranen en op de vierde en vijfde verdieping over Vola kranen.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv ketel (Intergas Kompact HR, bouwjaar 2010) en twee boilers;
Moderne uitgebreide elektrische-installatie, groepenkast voorzien van vier aardlekschakelaars;
Mechanische ventilatie;
Centraal stofzuigsysteem;
Wandverlichting en inbouwspots;
Videofoon;
Gashaard.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Van het gebouw Stadionkade 36-39 te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door Minerva Vastgoedbeheer B.V. De servicekosten bedragen circa € 339,= per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een huishoudelijk reglement en een meerjaren onderhoudsplan. De vereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden/kenmerken
Hoogwaardig en high end afgewerkt bovenhuis;
Vijf slaapkamers en drie badkamers;
Geheel voorzien van dubbel glas;
Derde verdieping voorzien van eikenhouten vloer met brede delen en gefreesde stalen plinten ;
Vierde en vijfde verdieping voorzien van een witte houten vloer;
Gestuukte wanden en plafonds;
Massief houten stompe deuren met Piet Boon beslag;
Twee balkons en een dakterras;
Lift;
Afgekochte erfpacht tot het jaar 2056 (Algemene bepalingen Gemeente Amsterdam 1994);
Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
Mogelijkheid voor twee parkeervergunningen, thans geen wachtlijst;
Bouwjaar omstreeks 1932.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*

Prime location in Amsterdam South. A tastefully renovated apartment in a chic complex with five bedrooms, three bathrooms, a sunny terrace and lift access. Live a life of luxury in a fabulous location with open views over water and greenery, with the skyline of the Zuidas in the background. Two parking permits may be available for this apartment, on application.

Location
The apartment is in a prime location in the Amsterdam-Zuid district. The Apollo neighbourhood, designed by Berlage and the 'Amsterdam School', is characterised by a generous, luxurious layout with many squares and grand, leafy avenues. Day-to-day shopping facilities are on hand on the Olympiaplein, Beethovenstraat and Cornelis Schuytstraat. A few minutes will also take you to the Zuidas, the commercial heart of Amsterdam, from there Schiphol Airport is nearby. The pretty green Beatrixpark is around the corner. There is a range of popular schools, including The British School of Amsterdam, conveniently at hand. The city centre can be reached in 10 minutes by bicycle.

Description
The apartment has a living area of around 188m2 and is divided between the third, fourth and fifth floors of a typical 1930s complex. The apartment has a generous balcony to the rear on the third floor. Again to the rear, but at fourth floor level, there is a delightful, sunny roof terrace. The property has recently undergone a thorough internal renovation. Ronald Hooft and Eric Kuster were among the designers who were responsible for the internal finishings and choice of materials. Every aspect was dealt with and finished off to the highest standards, including a super deluxe kitchen and sanitary facilities, built-in wardrobes, large gas-fired hearth, steel stairways, vacuum system, new electrical, central heating and air conditioning system, high-quality paintwork, recessed lighting and timber floors. The apartment has timber-framed double-glazed windows.

Layout
The third floor is accessed via a marble entrance hall with easily accessible stairwell and lift.
Third floor: entrance hall, meter cupboard, super deluxe kitchen with industrial floating stairs to the fourth floor, dining room with bay window to the front, living room with gas-fired hearth and access to the balcony at the rear, separate toilet, master bedroom with en suite toilet, built-in wardrobe walls, air conditioning, a luxurious bathroom en suite and access to the rear balcony.
Fourth floor: Landing, stairs to the fifth floor, separate toilet, air conditioned bedroom with balcony to the front, modern bathroom and a bedroom with access to the roof terrace at the rear.
Fifth floor: Landing, built-in cupboard containing CH boiler and immersion heater, washing machine and drier arrangement, modern bathroom, bedroom with built-in wardrobe and second bedroom with air conditioning to the rear. Both of these bedrooms have dormer windows.

Kitchen
Super deluxe white kitchen with Corian countertop and a kitchen sink with single lever mixer tap. The kitchen is fitted with a cooker/washing-up island and breakfast bar, black cupboard wall and luxury standard appliances, including cooking range with gas, Teppanyaki grill plate and Gaggenau induction hob, iTHO ceiling mounted extractor unit , Miele oven, Miele steam oven, built-in Miele coffee machine, large Gaggenau fridge and separate Siemens freezer, Gaggenau dishwasher and Quooker boiling water tap.

Special features/characteristics
High-quality and high-end finished upper floor property;
Five bedrooms and three bathrooms;
Fully double-glazed;
Third floor has oak timber floor with wide planks and grooved steel skirting boards;
Fourth and fifth floors have white timber floors;
Plastered walls and ceilings;
Solid timber flush-mounted doors with Piet Boon hardware;
Two balconies and a roof terrace;
Lift;
Ground lease redeemed until 2056 (Amsterdam Municipality General Conditions 1994);
Possibility of obtaining two parking permits, with no waiting list at present;
Year of construction around 1932.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl