Van Helt Stocadestraat 26 - II Amsterdam, De Pijp

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1924
Wijk  :  De Pijp
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  137 p/mnd
Woonoppervlakte  :  130 m²
Inhoud  :  431 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Overige ruimte  :  balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Ruim en licht driedubbel bovenhuis op de tweede, derde en vierde verdieping met drie slaapkamers (mogelijkheid tot vier slaapkamers) en zonnig balkon op het westen. Het appartement maakt deel uit van een karakteristiek complex met voortuinen. Gelegen in een rustige kindvriendelijk straat in de populaire wijk De Pijp, tussen de Ferdinand Bolstraat en de Van Woustraat, vlakbij het Sarphatipark. Afgekochte erfpacht!

Ligging
Gelegen op een aantrekkelijke locatie in Zuid, in de populaire buurt De Pijp. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Cornelis Troostplein, de Ferdinand Bolstraat, de Van Woustraat en de Ceintuurbaan. In de Pijp vind je veel bijzondere winkeltjes, restaurants en cafés, koffiebarretjes, traiteurs en allerlei soorten heerlijke afhaalmogelijkheden. In de nabije omgeving is er de levendigheid van de Albert Cuypmarkt en het Gerard Douplein. Voor sport en ontspanning kun je terecht in het nabijgelegen Sarphatipark. Scholen en crèches op loop- en fietsafstand zijn er volop.

Omschrijving
Het jaren-20 appartement is gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping, heeft thans een oppervlakte van circa 111m2 en beschikt over drie slaapkamers, een bergvliering op de vierde verdieping en een balkon aan de achterzijde op het westen. Door een recente wijziging van de splitsingsakte behoort het trappenhuis vanaf de eerste verdieping tot dit appartement. Hierdoor zijn de bovengelegen kamers en vliering bereikbaar via het algemene trappenhuis en kan de interne trap in de huiskamer verwijderd worden. Verkoper heeft reeds een verleende omgevingsvergunning van de gemeente Amsterdam ontvangen, voor het plaatsen van een vaste trap vanaf de derde naar de vierde verdieping en veluxramen aan de achterzijde. Hierdoor kan er op de vierde verdieping een vierde slaapkamer met voorzolder worden gecreëerd. Na verbouwing zal de woning een oppervlakte hebben van circa 130m2.

Indeling
Tweede verdieping: entree, hal, badkamer, meterkast, woonkamer aan de voorzijde, eetkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde en een half open keuken eveneens met toegang tot het balkon aan de achterzijde.
Derde verdieping: slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, tweede slaapkamer met cv ketel aan de achterzijde en een derde slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde.
Vierde verdieping: ruime kapverdieping/bergvliering van circa 18,5m2.

Keuken
Eenvoudige witte keuken met boven- en onderkastjes, een spoelbak en losse apparatuur.

Sanitair
Badkamer met een granitovloer en witte wandtegels, voorzien van een wastafel, douche en een toilet.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv ketel (Intergas, bouwjaar 2004);
Elektrische-installatie;
Elektrische deuropener.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Van Helt Stocadestraat 2-36 e.a. te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door de VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 136,90 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden/kenmerken
GO wonen circa 111m2 en overige inpandige ruimte (vliering) circa 18,5m2.
Drie slaapkamers;
Mogelijkheid vier slaapkamers;
Grotendeels voorzien van dubbel glas;
Balkon;
Afgekochte erfpacht tot het jaar 2063. Verkopers hebben de overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige condities van 2019 aangevraagd.
Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
Bouwjaar circa 1924.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*

Light and spacious three-floor upstairs flat on the second, third and fourth floors, with three bedrooms (and the possibility to create a fourth) and sunny west-facing balcony. The flat is part of a characterful building with front gardens. Situated in a quiet, child-friendly street in the popular De Pijp quarter, between Ferdinand Bolstraat and Van Woustraat, close to Sarphatipark. Ground lease paid up.

Location
Situated in an attractive location in Amsterdam Zuid, in the popular De Pijp neighbourhood and convenient for daily shopping on Cornelis Troostplein, Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat and Ceintuurbaan. In De Pijp you will find many unique shops, restaurants, bars and cafés, coffee bars, delis and all manner of tasty take-away options. In the vicinity you have the bustling Albert Cuypmarkt and Gerard Douplein and, for sport and leisure, the nearby Sarphatipark. There are plenty of schools and crèches to choose from within walking and cycling distance.

Description
The flat, dating from the 1920s, is situated on the second, third and fourth floors, and now offers living space of approximately 111m2. It has three bedrooms, an attic space on the fourth floor and a west-facing balcony to the rear. Thanks to a recent change in the deed of division, the staircase from the first floor now belongs to this flat. As a result, the upper rooms and attic space can be reached via the main staircase, meaning that the internal stairs in the living room can be removed. The vendor is already in receipt of an environmental permit, granted by the Municipality of Amsterdam, to install a fixed staircase from the third to the fourth floor and fit velux windows to the rear. This will allow a fourth bedroom with loft space to be created on the fourth floor. Following the conversion, the flat will have floor space of approximately 130m2.

Layout
Second floor: Entrance, hall, bathroom, meter cupboard, living room to the front, dining room with access to the rear balcony and a semi-open plan kitchen, also with access to the rear balcony.
Third floor: Bedroom with rear-facing dormer window, second bedroom with central heating boiler to the rear and a third bedroom with front-facing dormer window.
Fourth floor: Large roof/attic space measuring approximately 18.5m2.

Kitchen
Simple white kitchen with wall and floor units, a sink and freestanding appliances.

Sanitary facilities
Bathroom with granite floor and white tiled walls, fitted with a basin, shower and WC.

Utilities
Heating and hot water provided by central heating boiler (Intergas, year of manufacture 2004);
Electrics;
Electric door opener.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Van Helt Stocadestraat 2-36 e.a., Amsterdam. De administration of the association is managed by an independent professional organisation VvE Beheer Amsterdam. The service charges amount to € 136,90 per month. It is an active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Living area of approximately 111m2 and other indoor space (attic) of approximately 18.5m2.
Three bedrooms;
Possibility to create a fourth bedroom;
Majority double-glazed;
Balcony;
Long lease redeemed untill 2063. Sellers have applied for the switch to perpetual leasehold under the favorable conditions of 2019.
The property is situated in an area designated as a conservation area;
Build circa 1924.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl