Admiraal De Ruijterweg 258 - III AMSTERDAM, Admiralenbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1921
Wijk  :  Admiralenbuurt
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  72 m²
Inhoud  :  187 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, dakterras
Omschrijving:
Gerenoveerd en direct te betrekken vijfkamer appartement met drie slaapkamers, een balkon aan de achterzijde en een riant dakterras! Gelegen op de derde verdieping van een recent gerenoveerd karakteristiek pand. Populaire opgeknapte buurt dichtbij het Erasmuspark en op 10 fietsminuten van de Jordaan.

Ligging
De woning is gelegen in Amsterdam West, op een steeds populairder wordende locatie. Deze locatie kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van het Erasmuspark, de vele winkels op de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat en de openbaar vervoervoorzieningen. Binnen 10 minuten ben je in de binnenstad of in cultuurpark Westerpark. In de buurt vestigen zich steeds meer leuke restaurants en cafés.

Omschrijving
Het appartement van circa 72m2 is gelegen op de derde verdieping, verkeert in een goede staat van onderhoud en is direct te betrekken. Het appartement beschikt over modern sanitair, in alle vertrekken ligt een fraaie eikenhouten vloer en alle muren en wanden zijn gestuukt. Het balkon aan de achterzijde en het riante dakterras met vrije ligging en de hele dag volop zon maken het helemaal compleet.

Indeling
Eigen entree op de tweede verdieping.
Derde verdieping: ruim opgezette hal, separaat toilet, meterkast, berging voorzien van wasmachineaansluiting, sfeervolle woonkamer ensuite aan de voorzijde en een gezellige woon-/eetkeuken met balkon aan de achterzijde, twee slaapkamers aan de achterzijde, moderne badkamer en een derde ruime slaapkamer aan de voorzijde. Middels een vaste trap toegang tot het zonnige dakterras.

Keuken
Koper dient voor eigen rekening en risico een keuken te plaatsen. Benodigde leidingen zijn reeds aanwezig.


Sanitair
Separaat toilet met fontein;
Moderne badkamer met een zwarte vloer- en witte wandtegels voorzien van een wastafel douche met easydrain en een ligbad;

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv ketel (Remeha, bouwjaar 2011);
Moderne elektrische-installatie, groepenkast voorzien van aardlekschakelaar;
Mechanische ventilatie;
Vloerverwarming;

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaren Admiraal de Ruijterweg 258 te Amsterdam. De administratie wordt bewoners zelf gedaan (4 leden). De servicekosten bedragen € 100,= per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In 2008 is het pand aan voor- en achterzijde geschilderd.

Auto en openbaar vervoer
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S105). Op loopafstand zijn tramlijnen 12, 14 en buslijn 18, 247 en 352 te bereiken. Parkeren door middel van vergunningensysteem, op de openbare weg is het betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur. Er is geen wachttijd voor een parkeervergunning!

Bijzonderheden/kenmerken
In 2008 gesplitst in appartementsrechten;
Intern gerenoveerd in 2011;
Houten kozijnen met dubbel glas;
Voorzien van houten vloer;
Dakterras (met vergunning) en balkon;
Gestuukte wanden en gestuukte plafonds;
Glas in lood ensuite deuren;
Voortdurend recht van erfpacht, de canon bedraagt € 295,05 per jaar en kan herzien worden per 30-09-2012;
Bouwjaar circa 1921;

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl