Admiralengracht 279 - II AMSTERDAM, Admiralenbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1926
Wijk  :  Admiralenbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  75 p/mnd
Woonoppervlakte  :  63 m²
Inhoud  :  169 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Recent gerenoveerd en licht driekamer appartement met balkon en weids uitzicht op de gracht. Gelegen in een populaire vernieuwde buurt met veel voorzieningen, vlakbij het Rembrandtpark en het Erasmuspark.

Ligging
De woning ligt in het stadsdeel Amsterdam West (de Baarsjes) in de gewilde Admiralenbuurt op een zeer geliefde plek, direct aan het water van de Admiralengracht. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt, supermarkt, bakker, kaas- en visboer zijn op loopafstand te vinden. Tevens zijn er veel nieuwe (pop-up) restaurants, cafés en winkels, zoals de Tweede Jeugd in de nabije buurt. Om de hoek het gerestaureerde gebouw Het Sieraad, de thuishaven van cafe/restaurant Lokaal Edel met een fantastisch terras aan het water. Ook de voormalige tramremise De Hallen, centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten is in de buurt gelegen. Een rondje hardlopen doe je natuurlijk in het Erasmuspark of Rembrandtpark!

Omschrijving
De jaren-twintig woning ligt op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 63m2. De woning beschikt over hoge plafonds, paneeldeuren, houten en kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas en een balkon op het zuidwesten met middagzon/avondzon. In 2009 heeft er een complexmatige renovatie plaatsgevonden. Onder andere is er toen een compleet nieuwe keuken en nieuw sanitair geplaatst, er is een nieuwe elektrische en cv-installatie aangebracht, alle binnendeuren en deurposten zijn vervangen, de vloer is afgewerkt met een eikenhouten vloer en alle wanden en plafonds zijn gestuukt.

Indeling
Entree, grote hal met inbouwkast en toegang tot alle vertrekken, ruime en lichte woonkamer met inbouwkast en grote raampartij aan de voorzijde, meterkast en zijkamer, badkamer met toilet, dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur en met toegang tot het balkon aan de achterzijde, twee slaapkamers eveneens aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon.

Keuken
Moderne witte keuken met zwart natuurstenen aanrechtblad, bovenkastjes met inbouwspots en betegelde achterwand. De keuken is voorzien van een spoelbak met ééngreepsmengkraan, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en een aparte vriezer.

Sanitair
Badkamer met grijze vloer- en witte wandtegels, voorzien van een wastafel, douche, toilet en een handdoekradiator.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv-ketel (Intergas bouwjaar 2008);
Moderne elektrische-installatie met twee aardlekschakelaars;
Elektrische deuropener.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Admiralengracht 279-281 te Amsterdam. De administratie wordt in eigen beheer gedaan. De servicekosten bedragen € 75,= per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Erfpacht
Het betreft erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000 van toepassing zijn. De herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 15 juli 2050. Er is een jaarlijkse canon van toepassing. De huidige canon bedraagt € 335,21 per jaar.

Bijzonderheden/kenmerken
Gerenoveerd in 2009;
Licht appartement
Twee slaapkamers;
Geheel voorzien van dubbel glas;
Eiken houtenvloer;
Paneeldeuren;
Gestuukte wanden en plafonds;
Uitzicht op de gracht;
Zonnig balkon (zuidwest);
Erfpacht;
Energielabel D;
Mogelijkheid tot het aanleggen van een bootje;
Locatie is aangewezen als beschermd stadsgezicht (in procedure).
Bouwjaar circa 1926.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Recently renovated, light three-room flat with balcony and panoramic canal view. Situated in a popular rejuvenated neighbourhood with lots of facilities, close to Rembrandt Park and Erasmus Park.

Location
The flat is located in the Amsterdam West district (the Baarsjes) in a desirable part of the Admiralen neighbourhood, right on the Admiralengracht. Excellently situated for daily shopping needs, with a supermarket, bakery, cheese shop and fishmonger within walking distance. The area boasts a wide range of restaurants (pop-ones included) as well as cafes and shops, such as the Tweede Jeugd. Het Sieraad, a restored nineteen twenties building in the heart of the Baarsjes and home base of the Lokaal Edel cafe/restaurant, with a fantastic terrace overlooking the water, is just around the corner. De Hallen, the former tram depot and now a centre for media, culture, fashion, cafes, restaurants and traditional arts and crafts, is also nearby. The Rembrandt and Erasmus parks are of course ideal for jogging!

Description
This second-floor nineteen twenties flat has a surface area of about 63 square metres, with high ceilings, panelled doors, double glazing, wooden and pvc window-frames, and a south-west facing balcony that enjoys the afternoon and evening sun. The entire complex was refurbished in 2009. This included a completely new kitchen and new sanitary facilities. New wiring was also installed, along with central heating. All interior doors and door frames were replaced, the floor was finished in oak, and all the walls and ceilings were plastered.

Layout
Entrance, a spacious hall with a built-in cupboard and doors to all rooms, a light and spacious living-room with a built-in cupboard and a large front window, meter cupboard, side room, bathroom with toilet, separate kitchen with built-in appliances and its own door to the balcony at the back, and two back-facing bedrooms with French windows also opening onto the balcony.

Kitchen
Modern white kitchen with black natural stone countertop, wall cupboards with built-in spotlights and tiled back wall. The kitchen has a sink with a lever mixer tap, a four-burner gas hob, extractor, combi oven, dishwasher, fridge and a separate freezer.

Sanitary facilities
Bathroom with grey floor and white wall tiles, wash basin, shower, toilet and towel radiator.

Utilities
Central heating and hot water from boiler (Intergas, manufactured in 2008);
Modern electrical installations with two earth leakage circuit breaker.
Electric door opener.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Admiralengracht 279-281, Amsterdam. The accounts are handled by the owners. The service charges amount to € 75,= per month. It is an active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Leasehold
The apartment is situated on leasehold ground which is subject to the General Terms and Conditions of the municipality of Amsterdam (2000). The right of leasehold will next be revised on 15 July 2050. The ground rent is € 335,21 per year.

Special features/characteristics
Renovated in 2009;
Light apartment;
Two bedrooms;
Double-glazed;
Oak floor;
Panelled doors;
Plastered walls and ceilings;
Canal view;
Sunny south-west facing balcony;
Leasehold;
Energy label D;
Possible boat mooring;
The location is designated as a conservation area (procedure still pending).
Built circa 1926.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl