Admiralengracht 281 - III Amsterdam, Admiralenbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1926
Wijk  :  Admiralenbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  75 p/mnd
Woonoppervlakte  :  65 m²
Inhoud  :  172 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Recent gerenoveerd en licht driekamer appartement op de bovenste verdieping met balkon en weids uitzicht op de gracht. Gelegen in een populaire vernieuwde buurt met veel voorzieningen, vlakbij het Rembrandtpark en het Erasmuspark.

Ligging
De woning ligt in het stadsdeel Amsterdam West (de Baarsjes) in de gewilde Admiralenbuurt op een zeer geliefde plek, direct aan het water van de Admiralengracht. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt, supermarkt, bakker, kaas- en visboer zijn op loopafstand te vinden. Tevens zijn er veel nieuwe (pop-up) restaurants, cafés en winkels, zoals de Tweede Jeugd in de nabije buurt. Om de hoek het gerestaureerde gebouw Het Sieraad, de thuishaven van café/restaurant Lokaal Edel met een fantastisch terras aan het water. Ook de voormalige tramremise De Hallen, centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten is in de buurt gelegen. Een rondje hardlopen doe je natuurlijk in het Erasmuspark of Rembrandtpark!

Omschrijving
Het jaren-twintig appartement ligt op de derde en tevens hoogste verdieping en heeft een oppervlakte van circa 65m2. In de splitsingsakte wordt een dakterras toegestaan, exclusief voor dit appartement. De woning beschikt over paneeldeuren, houten en kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas en een balkon op het zuidwesten met middagzon/avondzon. In 2009 heeft er een complexmatige renovatie plaatsgevonden. Onder andere is er toen een compleet nieuwe keuken en nieuw sanitair geplaatst, er is een nieuwe elektrische en cv-installatie aangebracht, alle binnendeuren en deurposten zijn vervangen, er is een fraaie vloer aangebracht en alle wanden en plafonds zijn gestuukt.

Indeling
Entree, grote hal met toegang tot alle vertrekken, separaat toilet met fontein, moderne badkamer, ruime en lichte woonkamer met uitzicht op de gracht aan de voorzijde, slaapkamer met meterkast aan de voorzijde, grote dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur en met toegang tot het balkon aan de achterzijde, ruime slaapkamer eveneens aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon.

Keuken
Moderne witte keuken met natuurstenen aanrechtblad, bovenkastjes met inbouwspots en betegelde achterwand. De keuken is voorzien van een spoelbak met ééngreepsmengkraan, 5-pits gasfornuis met grote oven, RVS achterwand en afzuigkap, vaatwasser en een koelkast en een aparte vriezer.

Sanitair
Separaat toilet met fontein.
Badkamer met zwarte vloer- en witte wandtegels, voorzien van een wastafel met spiegelkastje, inloopdouche met glazen douchewand en een handdoekradiator.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2017);
Moderne elektrische-installatie met twee aardlekschakelaars;
Elektrische deuropener.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Admiralengracht 279-281 te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door Parel VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 75,= per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Erfpacht
Het betreft erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000 van toepassing zijn. Het huidige tijdvak loopt tot 15 juli 2050. Er is een jaarlijkse canon van toepassing. De huidige canon bedraagt € 335,56 per jaar.

Bijzonderheden/kenmerken
Gerenoveerd in 2009;
Toestemming dakterras in splitsingsakte.
Licht appartement
Twee slaapkamers;
Geheel voorzien van dubbel glas;
Paneeldeuren;
Gestuukte wanden en plafonds;
Uitzicht op de gracht;
Zonnig balkon (zuidwest);
Erfpacht;
Energielabel D;
Goed onderhouden en zeer ruim trappenhuis;
Mogelijkheid voor het aanleggen van een bootje;
Locatie is aangewezen als beschermd stadsgezicht (in procedure).
Bouwjaar circa 1926.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Recently renovated, light three-room flat on the top floor with balcony and panoramic canal view. Situated in a popular rejuvenated neighbourhood with lots of facilities, close to Rembrandt Park and Erasmus Park.

supermarket, bakery, cheese shop and fishmonger within walking distance. The area boasts a wide range of restaurants (pop-ones included) as well as cafes and shops, such as the Tweede Jeugd. Het Sieraad, a restored nineteen twenties building in the heart of the Baarsjes and home base of the Lokaal Edel cafe/restaurant, with a fantastic terrace overlooking the water, is just around the corner. De Hallen, the former tram depot and now a centre for media, culture, fashion, cafes, restaurants and traditional arts and crafts, is also nearby. The Rembrandt and Erasmus parks are of course ideal for jogging!

Description
This nineteen twenties flat is located on the third and top floor and has a surface area of about 65 square metres. A roof terrace is permitted in the splitting deed, exclusively for this apartment. The flat has panelled doors, double glazing, wooden and pvc window-frames, and a south-west facing balcony that enjoys the afternoon and evening sun. The entire complex was refurbished in 2009. This included a completely new kitchen and new sanitary facilities. New wiring was also installed, along with central heating. All interior doors and door frames were replaced, a beautiful floor has been installed and all the walls and ceilings were plastered.

Layout
Entrance, a spacious hall with acces to all rooms, separate toilet with washbasin, modern bathroom,
Spacious and bright living room overlooking the canal at the front, bedroom with meter cupboard at the front, large closes kitchen with built-in appliances and its own door to the balcony at the back, spacious bedroom with French windows also opening onto the balcony.

Kitchen
Modern white kitchen with black natural stone countertop, wall cupboards and tiled back wall. The kitchen has a sink with a lever mixer tap, a five-burner gas hob with a large oven, stainless steel back wall, extractor, dishwasher, fridge and a separate freezer.

Sanitary facilities
Separate toilet with washbasin.
Bathroom with black floor and white wall tiles, wash basin, shower and towel radiator.

Utilities
Central heating and hot water from boiler (Remeha Avanta, manufactured in 2017);
Modern electrical installations with two earth leakage circuit breaker.
Electric door opener.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Admiralengracht 279-281, Amsterdam. The management is outsourced to Parel VvE Beheer. The service charges amount to € 75,= per month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Leasehold
The apartment is situated on leasehold ground which is subject to the General Terms and Conditions of the municipality of Amsterdam (2000). The right of leasehold will next be revised on 15 July 2050. The ground rent is € 335,56 per year.

Special features/characteristics
Renovated in 2009;
Permission roof terrace in splitting deed;
Light apartment;
Two bedrooms;
Double-glazed;
Panelled doors;
Plastered walls and ceilings;
Canal view;
Sunny south-west facing balcony;
Leasehold;
Energy label D;
Well maintained and very spacious staircase;
Possible boat mooring;
The location is designated as a conservation area (procedure still pending).
Built circa 1926.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl