Bankastraat 46 - II AMSTERDAM, Oost

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1914
Wijk  :  Oost
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  55 m²
Inhoud  :  143 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, berging, balkon
Omschrijving:
*English translation below*

Appartement van circa 55m2 gelegen op de tweede verdieping met balkon aan de voor- en achterzijde. Het twee-/driekamer appartement beschikt thans over een ruime woonkamer, dichte keuken en een riante slaapkamer. Gelegen in een opkomend deel van Oost met veel openbaar vervoer en winkels op loopafstand bereikbaar en nabij de UvA en de HvA. Afgekochte erfpacht tot 2056!

Ligging
De woning is op een goede locatie gelegen in stadsdeel Oost in de Indische buurt. Deze locatie kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van Universiteit van Amsterdam, metrostation Wibautstraat, het Muiderpoort Station, de Ring A-10 en de Dappermarkt. Op het getransformeerde Javaplein, vind je de Coffee Company, het Badhuis en een sportschool. Het om de hoek gelegen culturele centrum Studio K heeft onder andere een bioscoop, café restaurant en een theater.

Omschrijving
De woning is gelegen in het complex "De Rode Banka", heeft een oppervlakte van circa 55m2 en is gelegen op de tweede verdieping. De woning beschikt o.a. over een balkon aan de voor- en achterzijde en een ruime berging op de vierde verdieping. Tevens bestaat er een mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren.

Indeling
Entree, hal, badkamer, ruime slaapkamer met balkon aan de voorzijde, woonkamer met zijkamer en toegang tot het balkon aan de achterzijde (zuid), dichte keuken met toegang tot het balkon en voorzien van inbouwapparatuur.
De meterkast bevindt zich op de gemeenschappelijke hal en er is een separate berging op de zolderverdieping.

Keuken
Dichte keuken met een wit aanrecht, spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, afzuiger, vaatwasser, een koelkast met vriesvak, oven, cv ketel en een wasmachineaansluiting.

Sanitair
Badkamer met een granito vloer en witte wandtegels, voorzien van een toilet, wastafel, handdoekradiator en een douche.

Installaties
CV ketel HR (Intergas);
Moderne elektrische-installatie met aardlekschakelaar;
Mechanische ventilatie;
Halofoon;
Glasvezelaansluiting met het glasvezel tot in de woning;

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaren van het gebouw aan de Bankastraat 44-50 te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten. De servicekosten voor het appartement en berging bedragen tezamen € 56,88 per maand. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft een meerjaren onderhoudsplan opgesteld.

Auto en openbaar vervoer
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S-100). Op loopafstand zijn tramlijnen 14 en is buslijn 22, 65 en 359 te bereiken. Op circa 5 fietsminuten is het NS station Amsterdam Muiderpoort gelegen. Parkeren door middel van vergunningensysteem, op de openbare weg is het betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Bijzonderheden/kenmerken
Twee balkons;
Geheel dubbel glas;
Berging;
Afgekochte erfpacht;
Mogelijkheid tweede slaapkamer;
Bouwjaar circa 1914;

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

An apartment of approx. 55m2, on the second floor, with balconies at the front and back. This two/three-room apartment is currently provided with a spacious living room, separate kitchen and generous bedroom. It is located in an up and coming part of East Amsterdam which has plenty of public transport links and shops within walking distance and is near to the HVA and UVA [Amsterdam's two universities]. Leasehold paid until 2056!

Location
The property is well-situated in the east city district, in Indische buurt and conveniently located for the University Of Amsterdam, Wibautstraat Metro Station, Muiderpoort Railway Station, the A10 ring road and the Dapper Market. On the transformed Java square, you'll find the Coffee Company, Het Badhuis [a restaurant] and a gym. The Studio K cultural centre, including a cinema, café, restaurant and theatre is just around the corner.

Description
The 55m2 property is situated on the second floor of the "De Rode Banka" residential block. It has balconies at the front and rear and a spacious storage area on the fourth floor where you could create an optional second bedroom.

Layout
Entrance, hall, bathroom, spacious bedroom with balcony to the front, living room with side room and access to the balcony at the rear (south-facing), separate kitchen with access to the balcony and equipped with built-in appliances.
The meter cupboard is in the shared hallway and there is a separate storage area in the attic.

Kitchen
Separate kitchen with white countertops, sink, 4 ring gas cooker, cooker hood, dishwasher, fridge with freezer, oven, central heating boiler and connection for a washing machine.

Bathroom
Bathroom with granite floor, white tiles to the wall, provided with a toilet, washbasin, towel radiator and shower.

Installations
High Efficiency central heating system (Intergas);
Modern wiring with earthed circuit breaker;
Mechanical ventilation;
Intercom;
Glass fibre-optic internet connection to the property;

Homeowners Association
Homeowners Association of the building on Bankastraat 44-50 in Amsterdam. Administration is done professionally by Alliantie VvE Diensten. Service costs for the apartment and storage area amount to € 56.88 per month. The Homeowners Association is registered at the Chamber of Commerce and has drawn up a long-term maintenance plan.

Car and public transport
The apartment is easy accessible by car from the A10 ring road (S 100). Tram 14 and buses 22, 65 and 359 are all within walking distance. Amsterdam Muiderpoort station is about five minutes away by bike. Parking with a parking permit. Paid parking on the public road from Monday until Saturday from 9:00 until 21:00 hours.

Features/characteristics
Two balconies;
Double glazing throughout;
Storage area;
Paid leasehold;
Optional second bedroom;
Built around 1914;
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl