Bankastraat 52 - A AMSTERDAM, Oost

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1914
Wijk  :  Oost
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  58 m²
Inhoud  :  150 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
Ideaal appartement voor starters en ouders met studerende kinderen! Gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek pand. Het driekamer appartement beschikt thans over een ruime woonkamer, half open keuken en twee ruime slaapkamers. Gelegen in een populair deel van Oost met veel openbaar vervoer en winkels op loopafstand, nabij de UvA en de HvA. Afgekochte erfpacht.

Ligging
De woning is op een goede locatie gelegen in stadsdeel Oost in de Indische buurt. Deze locatie kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van Universiteit van Amsterdam, metrostation Wibautstraat, het Muiderpoort Station, de Ring A-10 en de Dappermarkt. Op het getransformeerde Javaplein, vind je de Coffee Company, het Badhuis en een sportschool. Het om de hoek gelegen culturele centrum Studio K heeft onder andere een bioscoop, café restaurant en een theater.

Omschrijving
De woning heeft een oppervlakte van circa 58m2, is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over twee slaapkamers aan de voorzijde. De ruimtelijke woning is voorzien van centrale verwarming en houten ramen met dubbel glas. Keuken en badkamer zijn eenvoudig afgewerkt.

Indeling
Entree, hal, separaat toilet, woonkamer aan de achterzijde, half open keuken, badkamer en twee slaapkamers aan de voorzijde.
Meterkast op de gemeenschappelijke hal en berging op de zolderverdieping.

Keuken
Half open keuken voorzien van een eenvoudige wit keukenblok met twee bovenkasten.

Sanitair
Separaat toilet met fontein;
Eenvoudige badkamer met een granitovloer, wastafel, douche en een wasmachineaansluiting.

Installaties
CV ketel huur (Intergas);
Elektrische-installatie met aardlekschakelaar;
Elektrische deuropener;

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaren van het gebouw Madurastraat 63 t/m 79, Sumatrastraat 8 t/m 12 en Bankastraat 52 t/m 62 te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten. De servicekosten bedragen € 98,57 per maand.

Auto en openbaar vervoer
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S-100). Op loopafstand zijn tramlijnen 14 en is buslijn 22, 65 en 359 te bereiken. Op circa 5 fietsminuten is het NS station Amsterdam Muiderpoort gelegen. Parkeren door middel van vergunningensysteem, op de openbare weg is het betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Bijzonderheden/kenmerken
Houten kozijnen met dubbel glas;
Twee slaapkamers;
Afgekochte erfpacht;
Bouwjaar circa 1914;

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl