Basilicumhof 48 * Duivendrecht, Centrum

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Drive-in woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1974
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  159 m²
Inpandige ruimte  :  13 m²
Perceeloppervlakte  :  146 m²
Inhoud  :  389 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, west, 5.09 x 9.43 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overige ruimte  :  hal, berging
Omschrijving:
Basilicumhof Duivendrecht

Het Basilciumhof te Duivendrecht is een rustige groene woonwijk met dorpse kwaliteiten midden in de metropool Amsterdam. Voor kinderen is het hier heerlijk wonen, er is een zandbak, een schommel, een pingpongtafel en er zijn genoeg veldjes om lekker te voetballen. Ook voor ouders is het hier goed vertoeven, er is een levendig buurtleven met fijne buren, er worden diverse gezellige activiteiten georganiseerd zoals Buurtwild (najaar- eten op het hof) en Buurtvis (voorjaar – eten op het hof). Er is ook goede buurtpreventie d.m.v. een buurt app.

Op loopafstand tref je allerlei voorzieningen. Er is een recent vernieuwd Dorpshuis met een sporthal, een expositieruimte en een bibliotheek. Voor de dagelijkse boodschappen en diverse winkels kun je terecht op het Dorpsplein Hier vind je onder andere een PLUS supermarkt met een groot assortiment waaronder produkten van lokale leveranciers zoals IJ-bier van brouwerij het IJ, Amsterdamse osseworst en vleeswaren van slagerij Louman, noten van de firma Gotjé, tafelzuren van de firma Kesbeke, brood van de Haarlemse bakker en ga zo nog maar even door.
Verder is er volop aanbod van sportclubs, er is een creche en een BSO en er zijn twee basisscholen.

De ligging is fantastisch, vlakbij: de Amstel, Ring A-10, de A-2, A-1, A-9 en A-10, metrostation Van der Madeweg, NS station Duivendrecht met directe verbindingen naar Schiphol, Amsterdam, Groningen en Enschede. Maar ook dichtbij het Centrum, de Pijp, de Rivierenbuurt en de Watergraafsmeer. Op de fiets ben je binnen twintig minuten in het hart van de stad!

Om de hoek ligt een nieuw stuk stad, het Amstelkwartier, met nieuwe woningen en historische gebouwen, hippe bars, winkels, fraaie parken en een luxe jachthaven. Dit gebied is nog volop in ontwikkeling evenals de Nieuwe Kern van Duivendrecht. Je zit ook zo in de Johan Cruijff Arena en op de Arenaboulevard .

Kortom, het Basilicumhof is de perfecte keuze voor mensen die dichtbij de stad willen wonen en tegelijkertijd willen genieten van rust en ruimte.

Prettige bijkomstigheid is dat het Basilicumhof op eigen grond ligt en er dus geen erfpacht betaald hoeft te worden aan de gemeente.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl