Basilicumhof 48 Duivendrecht, Centrum

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Drive-in woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1974
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  159 m²
Inpandige ruimte  :  13 m²
Perceeloppervlakte  :  146 m²
Inhoud  :  389 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, west, 5.09 x 9.43 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overig parkeren  :  openbaar parkeren;op eigen terrein
Overige ruimte  :  hal, berging
Omschrijving:
***English translation below***

Uniek verbouwde woning met voor- en achtertuin en inpandige garage op fietsafstand van Amsterdam. Wonen in een duurzaam en luxe gerenoveerd gezinshuis met vier slaapkamers op een prachtige rustige locatie met vrij uitzicht aan beide zijden op groen en water.

Ligging
De woning ligt op een van de mooiste groene locaties van een rustige woonwijk in Duivendrecht, met op loopafstand allerlei voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen, en diverse winkels kun je terecht op het Dorpsplein. Er is volop aanbod van sportclubs, kinderdagverblijven en scholen met basis- en middelbaaronderwijs. De ligging is fantastisch, niet alleen vlakbij de Amstel, diverse uitvalswegen, de Ring A-10, NS station Duivendrecht, bus en metro maar ook dichtbij het Centrum, de Rivierenbuurt en de Watergraafsmeer. Op de fiets ben je binnen twintig minuten in het hart van de stad! Om de hoek ligt een nieuw stuk stad, het Amstelkwartier, met nieuwe woningen en historische gebouwen, hippe bars, winkels, fraaie parken en een luxe jachthaven. Kortom de perfecte keuze voor mensen die dichtbij de stad willen wonen en tegelijkertijd willen genieten van rust en ruimte.
Zie voor meer informatie over omgeving de website: Basilicumhof.nl

Omschrijving
Geheel woonhuis op eigen grond met een gebruiksoppervlakte van circa 159m2 (exclusief inpandige garage van circa 13m2) verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. De eerste en tweede verdieping beschikken in totaal over vier balkons. De voortuin ligt op het oosten, er kan hier ook eventueel een auto geparkeerd worden. De achtertuin ligt op het westen en grenst aan een groenstrook met water. In 2010 is het huis grondig verbouwd. Bij deze verbouwing is van alles onder handen genomen, luxe afgewerkt en ge´soleerd. De keuken is naar de begane grond verplaatst waardoor er een grote woonkeuken is ontstaan direct aan de tuin met een fraaie nieuw pui met harmonicadeuren die geheel open kunnen. Er is een super de luxe badkamer met wc en aparte tweede wc geplaatst, de vloeren zijn voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met linoleum, er is een houtkachel geplaatst, de wanden en plafonds zijn gestuct en geschilderd, alle ramen zijn voorzien van HR-dubbel glas, de kruipruimte is ge´soleerd met isolatie-chips, en het dak is ge´soleerd. In 2014 zijn er 13 zonnepanelen geplaatst.

Indeling
Begane grond: entree, ruime hal, meterkast, toegang tot de inpandige garage met uitstortgootsteen met warm en koud water; trapkast, riante woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur direct aan de zonnige achtertuin.
Eerste verdieping: aparte wc, riante woonkamer voorzien van een houtkachel en een breed balkon aan de achterzijde, multifunctionele ruimte (thans slaapkamer) met schuifdeur en breed balkon aan de voorzijde.
Tweede verdieping: overloop, berging met wasmachineaansluiting en cv ketel, twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan ÚÚn met balkon, badkamer met tweede wc in het midden, bergkast, grote slaapkamer met balkon aan de achterzijde.

Keuken
Super de luxe mat witte keuken met betonnen aanrecht en een verzonken spoelbak met ÚÚngreepsmengkraan, aparte Quooker en ingebouwd zeeppompje. De keuken is uitgevoerd met veel kastruimte en luxe kwaliteitsapparatuur te weten: 4-pits gasfornuis (Siemens), afzuigkap, oven (Siemens), combi-stoomoven met warmhoudlade (Siemens), vaatwasser (Siemens), koelkast met drie 0 graden laden (Miele) en drie laden vriezer (Siemens).

Sanitair
Eerste verdieping: aparte wc met fontein.
Tweede verdieping: luxe badkamer voorzien van een wastafel met spiegel, inloopdouche met regen- en handdouche en easydrain, ligbad met handdouche, toilet, vloerverwarming en inbouwspots.

Installaties
Verwarming en warmwater via cv ketel (Vaillant, bouwjaar 2010);
Vloerverwarming op elke verdieping (per zone regelbaar);
Elektrische installatie met twee aardlekschakelaars;
Mechanische ventilatie in de badkamer;
Centraal stofzuigsysteem;
Wateraansluiting in de tuin;
13 zonnepanelen.

Bijzonderheden/kenmerken
Licht huis;
Vrij ligging aan voor- en achterzijde zonder inkijk;
Zonnige achtertuin gelegen op het westen;
Vier balkons;
Ge´soleerd dak en kruipruimte, zonnepanelen en dubbel glas;
Energiezuinig en duurzaam, energielabel A;
Eigen oprit/parkeerplaats aan de voorzijde;
Eigen grond;
Bouwjaar circa 1974. Gemoderniseerd in 2010.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*

Unique refurbished property with front and back garden and integrated garage, within cycling distance of Amsterdam. Offers living in a sustainable and luxuriously renovated family home with four bedrooms, in a wonderful, quiet location with open views to both aspects over green space and water.

Location
The property is situated in one of the most beautiful green locations in a quiet residential area of Duivendrecht, with all amenities within walking distance. For your daily shopping needs and a selection of different shops, head to Dorpsplein. Locally, there is a wide range of sports clubs, nurseries and schools offering primary and secondary education. The location is fantastic, not only close to the Amstel River, various arterial roads, the A10 ring road, Duivendrecht railway station, bus and metro, but also with the Centre, the Rivierenbuurt and the Watergraafsmeer nearby. By bike, you can reach the heart of the city within twenty minutes! Around the corner is a new part of the city, the Amstelkwartier, with new homes and historic buildings, hip bars, shops, beautiful parks and a luxury marina. In short, the perfect choice for those who want to live near to the city while being able to enjoy space and tranquillity. Please see also the website: Basilicumhof.nl

Description
Entire house, freehold, with a usable area of approximately 159m2 (excluding integrated garage of approximately 13m2) spread over the ground, first and second floors. The first and second floors have a total of four balconies. The front garden is east-facing and there is also the option to park a car here. The back garden is west-facing and borders a green space with water. The house was completely refurbished in 2010: the entire property was overhauled, luxuriously finished, and insulated. The kitchen was moved to the ground floor to create a large living kitchen directly overlooking the garden, with a beautiful new facade with bi-fold doors that can be opened fully. A superb luxury bathroom with WC and second, separate, WC was installed, underfloor heating was laid and the floors were finished in linoleum, a wood-burning stove was installed, the walls and ceiling were plastered and painted, all the windows were fitted with low emissivity double glazing, the underfloor space was insulated with insulation chips, and the roof was insulated. In 2014, 13 solar panels were installed.

Layout
Ground floor: entrance, large hallway, meter cupboard, access to the integrated garage with utility sink with hot and cold water; understairs cupboard, spacious living kitchen with all the necessary built-in appliances, with direct access to the sunny back garden.
First floor: separate WC, spacious living room with a wood-burning stove and a wide balcony to the rear, multi-functional room (currently used as a bedroom) with sliding door and wide balcony to the front.
Second floor: landing, storage room with washing machine connection and central heating boiler, two bedrooms to the front, one with a balcony, bathroom with second WC in the middle, storage cupboard, large bedroom with balcony to the rear.

Kitchen
Super deluxe matt white kitchen with concrete counter and a recessed sink with lever mixer tap, separate Quooker and built-in soap dispenser. The kitchen has been fitted out with ample cupboard space and luxury high-quality appliances, namely: 4-burner gas hob (Siemens), extractor hood, oven (Siemens), combi-steam oven with warming drawer (Siemens), dishwasher (Siemens), fridge with three 0 degree drawers (Miele) and a three-drawer freezer (Siemens).

Sanitary facilities
First floor: separate WC with hand basin.
Second floor: luxury bathroom featuring washbasin with mirror, walk-in shower with rain shower, handheld shower and easydrain, bath with handheld shower, WC, underfloor heating and recessed spotlights.

Utilities
Heating and hot water from central heating boiler (Vaillant, year of manufacture 2010);
Underfloor heating on every floor (zone-adjustable);
Electrics with two earth leakage circuit breakers;
Mechanical ventilation in the bathroom;
Central vacuum system;
Water connection in the garden;
13 solar panels.

Special features/characteristics
Light, bright house;
Open situation front and back, not overlooked;
Sunny, west-facing back garden;
Four balconies;
Insulated roof and underfloor space, solar panels and double glazing;
Energy-efficient and sustainable, energy label A;
Own driveway/parking space to front;
Freehold;
Construction year circa 1974. Modernised in 2010.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl