Bilderdijkkade 71 - A-hs Amsterdam, Da Costabuurt

Vraagprijs € 925.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1997
Wijk  :  Da Costabuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse C
VVE bijdrage  :  183 p/mnd
Woonoppervlakte  :  127 m²
Externe bergruimte  :  32 m²
Inhoud  :  319 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Fraai aangelegd, 9 x 18 m
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Wonen aan de gracht! Ruim appartement op de begane grond en eerste verdieping met vijf slaapkamers, twee badkamers en grote zonnige tuin met atelier/tuinhuis. Fantastische locatie in Oud-West aan het water en op tien minuten loopafstand van het Vondelpark en het Centrum.

Ligging
Het appartement ligt in Oud West, stadsdeel Amsterdam West, op de rand van het Centrum en de Helmersbuurt, op de hoek bij de Kinkerstraat. Binnen 200 meter vind je een goede creche en lagere school. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt, drie supermarkten, twee bakkers, slager, kaas- en visboer zijn op loopafstand te vinden. Volop restaurants en cafés, in de Kinkerstraat, de De Clercqstraat en de Elandsgracht en natuurlijk in de Jordaan. Ook de voormalige tramremise De Hallen, centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten en met een bioscoop voorzien negen zalen is in deze gezellige buurt gelegen. Een rondje hardlopen doe je natuurlijk in het Vondelpark!

Omschrijving
Het zes-kamerappartement met een oppervlakte van circa 127m2 met een tuinhuis van circa 27m2 maakt deel uit van het verzorgde appartementencomplex Valkzicht uit 1997. Het complex beschikt over een lift, ramen met dubbel glas, betonnen verdiepingsvloeren, spouwmuren en een betonnen fundering. De begane grond verdieping van het appartement heeft een eigen opgang. Het appartement heeft grote ramen tot op de vloer waardoor er altijd zicht is op water, een balkon aan de voorzijde op het zuid-westen en aan de achterzijde een grote achttien meter diepe tuin van circa 165m2 met een fietsenberging/schuur en een tuinhuis. Het tuinhuis van circa 27m2 heeft drie meter hoge plafonds en is in gebruik als atelier.

Indeling
Eerste verdieping: entree, hal, garderobe-nis, separaat toilet met fontein, woonkamer met Frans balkon aan de voorzijde, open keuken voorzien van inbouwapparatuur en met toegang tot het balkon aan de voorzijde, badkamer, hoofdslaapkamer met circa 3,5 meter brede inbouwkast, tweede slaapkamer en een derde slaapkamer met toegang tot het balkon met stalen trap naar de tuin.
Begane grond: trap vanuit de woonkamer op de eerste verdieping, gang, trapkast, badkamer met toilet en twee ruime slaapkamers met airco aan de voorzijde.
Tuinhuis: vrijstaand tuinhuis, aan alle zijden geïsoleerd, met twee grote daklichten. Voorzien van gaskachel, water, elektra en internetleiding.
Tuin: zeer grote tuin op het zuidoosten met twee terrassen (ochtend en middag zon), ingegraven tuinverlichting, houten berging en tuinhuis.
Zie voor meer tuinfoto's: Bilderdijkkade71-A-hs.nl

Keuken
Open keuken met onder- en bovenkastjes en een granito aanrechtblad, voorzien van een betegelde achterwand, 1½ spoelbak, professioneel vier-pits gasfornuis met oven (Viking), vaatwasser en een losstaande koelkast met vriezer (SMEG).

Sanitair
Separaat toilet met fontein.
Begane grond: badkamer voorzien van een wastafel met spiegelkastje, douchecabine en een toilet.
Eerste verdieping: badkamer voorzien van een dubbele wastafel met twee spiegelkastjes met verlichting, ligbad met douchegelegenheid en een kast met cv ketel en wasmachineaansluiting.

Installaties
Verwarming en warmwater d.m.v. cv ketel (Vaillant, bouwjaar 2012) en elektrische boiler;
Moderne elektrische-installatie;
Mechanische ventilatie;
Airco;
Videofoon;
Ingegraven tuinverlichting.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Valkzicht te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door Iris beheer. De servicekosten bedragen € 183,- per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan welke is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Er is momenteel circa € 100.000,= in kas.

Bijzonderheden/kenmerken
Vijf slaapkamers;
Twee badkamers;
Houten kozijnen met dubbel glas;
Betonnen verdiepingsvloeren;
Hardhouten Wengé vloer woonkamer;
Lift;
Grote tuin met berging en tuinhuis voorzien van gas, water licht en internet;
Twee balkons;
Afgekochte erfpacht tot 2046;
Energielabel C;
Bouwjaar circa 1997.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*

Enjoy canalside living! Spacious flat on the ground and first floors with five bedrooms, two bathrooms and large sunny garden with studio/summer house. Fantastic waterside location in Amsterdam Oud-West, ten minutes' walk from Vondelpark and the Centre.

Location
The flat is located in the Oud West part of the Amsterdam West district, on the edge of the Centre and Helmersbuurt, round the corner from Kinkerstraat. Within 200 metres you will find a good crèche and primary school. There are plenty of daily shopping options in the neighbourhood, with three supermarkets, two bakeries, a butcher, cheese shop and fishmonger within walking distance. You will find numerous restaurants, bars and cafés in Kinkerstraat, De Clercqstraat, on Elandsgracht and, of course, in the Jordaan. Also located in this bustling neighbourhood is the former tramway depot De Hallen, now a centre for media, culture, fashion, crafts, food and drink, plus a nine-screen cinema. If you enjoy running, Vondelpark is the perfect spot.

Description
The six-room flat with a floor area of approximately 127m2, along with a summer house of approximately 27m2, is part of the well-tended Valkzicht flat complex built in 1997. The complex has a lift, double-glazed windows, concrete floors, cavity walls and concrete foundations. The ground floor of the flat has a separate entrance. The flat has large floor-length windows, providing constant views of the water, a south-west facing balcony to the front and, to the rear, a big 18-metre garden of approximately 165m2 with a bike store/shed and a summer house. The summer house, of approximately 27m2, has a 3-metre high ceiling and is currently used as a studio.

Layout
First floor: entrance, hallway, alcove cupboard for coats, separate WC with hand basin, living room with Juliet balcony to the front, open-plan kitchen fitted with built-in appliances and access to the balcony to the front, bathroom, master bedroom with a built-in wardrobe approximately 3.5 metres wide, second bedroom, and a third bedroom with access to the balcony with steel staircase to the garden.
Ground floor: stairs from the living room to the first floor, landing, under-stairs cupboard, bathroom with WC and, to the front, two large bedrooms with air conditioning.
Garden shed: detached summer house, insulated on all sides, with two large skylights. Equipped with gas boiler, electrics and internet cabling.
Garden: very large south-east facing garden with two terraces (for morning and midday sun), sunken garden lighting, wooden shed and summer house.

Kitchen
Open kitchen with upper and lower cabinets and a granito counter top, with a tiled rear wall, 1,5 sink, professional 4 burner gas stove with oven (Viking), dishwasher and a separate refrigerator with freezer (SMEG).

Sanitary facilities
Separate WC with wall hand basin.
Ground floor: bathroom with wash basin, shower and a toilet.
First floor: bathroom with double wash basin with two mirrored cupboards with lightning, bath with shower and a closet with washing machine and central heatingsystem.

Utilities
Central heating and hot water from boiler (Vaillant, manufactured in 2012) and electric boiler;
Modern electrics;
Mechanical ventilation;
Air conditioning;
Videophone;
Garden lighting.

Homeowners' Association
Homeowners' Association "Valkzicht", Amsterdam. The management is outsourced to Iris beheer. The service charges amount to € 183,- per month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Five bedrooms;
Two bathrooms;
Wooden windows with double glazing;
Concrete floors;
Hardwood Wengé floor in the living room;
Elevator;
Large garden with storage and garden house with gas, light an internet;
Two balconies;
Long lease redeemed untill 2046;
Energyl abel C;
Built circa 1997.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl