Brederodestraat 66 - III AMSTERDAM, Helmersbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1899
Wijk  :  Helmersbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  50 p/mnd
Woonoppervlakte  :  54 m²
Inhoud  :  141 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
Gerenoveerd tweekamerappartement van circa 54m2 op de derde verdieping met diep balkon aan achterzijde en een frans balkon aan de voorzijde. Gelegen in Oud-West, in de gewilde Helmersbuurt, op loopafstand van het Vondelpark.

Ligging
De woning is op een goede locatie gelegen in Oud-West, in de populaire Helmersbuurt. Deze locatie kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de binnenstad en de Ring A-10. Alles wat je nodig hebt ligt om de hoek, er zijn tal van gezellige restaurants, lunchtentjes en koffiebarretjes. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij supermarkten op de Overtoom of de Jan Pieter Heijestraat en het grote winkelaanbod op de Kinkerstraat en de Eerste Constantijn Huygensstraat. Ook de voormalige tramremise De Hallen, centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten is in deze gezellige buurt gelegen. Een rondje hardlopen doe je natuurlijk in het Vondelpark!

Omschrijving
De lichte woning heeft een oppervlakte van circa 54m2 en is gelegen op de derde verdieping in een klassiek 19e eeuws pand. Het appartement verkeert in goede staat van onderhoud en is sfeervol afgewerkt. Het sanitair is een aantal jaar geleden vernieuwd. Goede efficiënte indeling met een royale woonkamer en slaapkamer. Voorzien van op maat gemaakte kasten, radiator-omtimmeringen en een luxe laminaatvloer met hoge plint door de gehele woning.

Indeling
Entree, woonkamer met meterkast en met Frans balkon aan de voorzijde, hal met garderobekast, moderne badkamer, separaat toilet, slaapkamer voorzien van inbouwkasten aan de achterzijde, dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur en met toegang tot het balkon met twee balkonkasten waarvan een met cv ketel aan de achterzijde.

Keuken
Moderne dichte keuken met onder- en bovenkastjes en een kunststof aanrechtblad, voorzien van een betegelde achterwand, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast met vriesvak.

Sanitair
Separaat toilet met fonteintje.
Moderne Badkamer met zwarte vloer- en witte wandtegels, voorzien van een wastafelmeubel met spiegelkastje en een inloopdouche. met glazen douchedeur.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv ketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2006);
Moderne elektrische-installatie, groepenkast voorzien van twee aardlekschakelaars;
Elektrische ventilator in de badkamer;
Halofoon.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Brederodestraat 66-Boven te Amsterdam. De administratie wordt in eigen beheer gedaan door de eigenaren gedaan. De servicekosten bedragen € 50,= per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE welke is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Erfpacht
Het appartement staat op gemeentelijke erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000 van toepassing zijn. De herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 31 december 2058. De canon bedraagt € 609,50 per jaar.

Bijzonderheden/kenmerken
Houten kozijnen;
Gestuukte wanden en plafonds;
Laminaatvloer;
Frans balkon voorzijde en diep balkon achterzijde;
Erfpacht gemeente Amsterdam;
Bouwjaar circa 1899.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Newly refurbished two-room flat with approximately 54m2 floor space, located on the third floor with a deep rear balcony and a French balcony at the front. Situated in Amsterdam Oud-West, in the popular district known as Helmersbuurt, within walking distance of Vondelpark.

Location
The flat is in a good location in Amsterdam Oud West, in the popular Helmersbuurt district. It is favourably located with easy access to the city centre and the A-10 ring motorway. Everything you might need is just around the corner, including several relaxed restaurants, cafes and coffee bars. There are plenty of shops on the Overtoom or the Jan Pieter Heijestraat for all your daily needs, and a wide range of shops on the Kinkerstraat and the Eerste Constantijn Huygensstraat. De Hallen, once a tram depot and now a popular centre for media, culture, crafts, fashion, food and catering, is also part of this friendly neighbourhood. Nearby Vondelpark is an ideal place for an early-morning run!

Description
The flat, 54m2, gets plenty of light in its third-floor location in a classical nineteenth century building. It is well maintained and neatly finished. The sanitary facilities were refurbished a few years ago. The apartment is efficiently laid out, with a spacious living room and bedroom. Fitted with made-to-measure cupboards, radiator covers, high-quality laminate flooring with high baseboards throughout.

Layout
Entrance, living room with meter cupboard and a French balcony at the front, hallway with wardrobe, modern bathroom, separate WC, bedroom with built-in cupboards at the back, closed kitchen with built-in appliances offering access to the balcony, with two more cupboards, one of them for the central heating boiler, at the rear.

Kitchen
Modern closed kitchen with base cabinets and wall units and laminate countertop, tiled splashback, sink, 4-burner gas stove, extractor, dishwasher and fridge/freezer.

Sanitary facilities
Separate toilet with washbasin.
Modern bathroom with black floor tiles and white wall tiles, wash basin with storage and mirror cupboard, walk-in shower with glass door.

Utilities
Central heating and hot water from boiler (Remeha Avanta, manufactured in 2006);
Modern electrical installations with earth leakage circuit breaker.
Electric door opener.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Brederodestraat 66-bv, Amsterdam. The accounts are handled by the owners. The service charges amount to € 50,= per month. It is an active Homeowners' Association. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Leasehold
The apartment is situated on leasehold ground which is subject to the General Terms and Conditions of the municipality of Amsterdam (2000). The right of leasehold will next be revised on 31 December 2058. The ground rent is € 609.50 per year.

Special features/characteristics
Wooden window frames;
Plastered walls and ceilings;
Laminate flooring;
French balcony at the front and deep balcony at the back;
Leasehold ground of the municipality of Amsterdam;
Date of construction circa 1899.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl