Grote Bickersstraat 49 - D AMSTERDAM, Westelijke Eilanden

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1982
Wijk  :  Westelijke Eilanden
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse B
VVE bijdrage  :  217 p/mnd
Woonoppervlakte  :  65 m²
Externe bergruimte  :  3 m²
Inhoud  :  168 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, gang, berging, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Recent gerenoveerd en goed ingedeeld appartement met op de derde verdieping twee slaapkamers en op de vierde verdieping een ruime zolder. Het appartement beschikt over vele ramen waardoor er vanuit alle hoeken lichtinval is en een balkon op het westen met vrij uitzicht op de gracht. Gelegen in een gewild gedeelte van het Centrum, tussen het Prinseneiland en het Westerdok. Afgekochte erfpacht!

Ligging
Het appartement is gelegen in een rustige straat op het Bickerseiland in het stadsdeel Amsterdam Centrum. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Haarlemmerdijk en het Haarlemmerplein. De gezellige Haarlemmerdijk, een walhalla voor de shopper en liefhebber van leuke kleine winkeltjes, delicatessenzaken en kleinschalige horeca is op circa 5 minuten loopafstand gelegen. Voor verse biologische producten kun je zaterdag terecht op de Noordermarkt of bij de nabij gelegen Marqt. Het nabij gelegen cultuurpark Westerpark en de Jordaan zijn de perfecte plek om lekker te sporten, te lunchen, te borrelen en om 's avonds te gaan eten. Zowel het Westerpark als de verschillende openbare tuinen op het Bickerseiland en Prinseneiland bieden fijne plekjes om te
bbq-en en te ontspannen. De woning is gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoersgelegenheden, het Centraal station en de Ring A-10.

Omschrijving
Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 65m2 en is gelegen op de derde en zolderverdieping van een appartementencomplex, beschikt over balkon op het westen en een separate berging in de onderbouw. Het appartement is in 2018 gerenoveerd waarbij o.a. een vaste trap naar de zolderverdieping, een nieuwe keuken en nieuw sanitair is geplaatst. Verder is het appartement grotendeels afgewerkt met gestuukte wanden en plafonds. Het appartement heeft een prettige doorkijk door de straat aan de voorzijde en kijkt uit over het water aan de achterzijde wat resulteert in een sterk gevoel van vrijheid in de stad.

Indeling
Derde verdieping: entree, gang, woonkamer met moderne open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en een balkon aan de achterzijde, berging met cv ketel, separaat toilet met fontein, slaapkamer, trap naar de zolderverdieping , luxe badkamer en een ruime slaapkamer aan de voorzijde.
Zolderverdieping: zolder met vaste trap en dakramen.
Meterkast op de gemeenschappelijke hal en een separate berging in de onderbouw.

Keuken
Moderne witte greeploze keuken met een grijs keramiek aanrecht, voorzien van een witte spoelbak met witte ééngreepsmengkraan, 6-pits gasfornuis met grote oven, ingebouwde afzuigkap, vaatwasser, koelkast en aparte vriezer.

Sanitair
Separaat toilet met fontein.
Luxe badkamer met een grijs/beige tegelvloer en witte wandtegels, voorzien van een op maat gemaakte eikenhouten wastafelmeubel met wastafel, inloopdouche met een easydrain, regen- en handdouche, handdoekradiator, inbouwspots en een wasmachineaansluiting.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv ketel (Intergas Kompact HR, bouwjaar 2003);
Moderne elektrische installatie voorzien van aardlekschakelaar;
Halofoon.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Bickersgracht 44-48 en Grote Bickersstraat 49-53 en 59-65 te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 216,51 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. Momenteel wordt er door de VvE onderhoud uitgevoerd aan de voor- en achtergevel.

Bijzonderheden/kenmerken
Gerenoveerd in 2018;
Twee slaapkamers;
Ruime zolder;
Balkon;
Houten kozijnen met dubbel glas;
Betonnen vloeren;
Gestuukte wanden en plafonds;
Berging in de onderbouw;
Erfpacht afgekocht tot het jaar 2034;
Energielabel B;
Geen bovenburen;
Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
Bouwjaar circa 1982.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegronden*

Newly refurbished and well laid-out flat with two bedrooms on the third floor and a spacious attic on the fourth floor. The flat has a wealth of windows, allowing light to flood in from all angles, and there is a west-facing balcony with open views onto the canal. Situated in a sought-after part of the city centre, between Prinseneiland and Westerdok. Ground lease paid off.

Location
The apartment is located in a quiet street on Bickerseiland in the Amsterdam Centrum district. Haarlemmerdijk and Haarlemmerplein are convenient for daily shopping. The bustling Haarlemmerdijk, a mecca for shoppers and lovers of nice little boutiques, delicatessens and small-scale bars and restaurants, is around 5 minutes' walk away. For fresh organic products, you can head to Noordermarkt for the Saturday market or to Marqt, close by, while the nearby Westerpark culture park and the Jordaan are the perfect spot to enjoy exercise, lunch, a drink, or dining out. Both Westerpark and the various public gardens on Bickerseiland and Prinseneiland offer great spots for barbecues and relaxation. The flat is conveniently located for public transport, Amsterdam Central Station and the A-10 ring road.

Description
The apartment has a living area of approximately 65m2 and is located on the third floor and attic floor of an apartment block; it has its own west-facing balcony and a separate storage room in the basement. The flat was newly refurbished in 2018, including the installation of a new permanent staircase to the attic floor, the fitting of a new kitchen and new sanitary facilities. In addition, the majority of the flat has been finished with plastered walls and ceilings. The flat benefits from a pretty street view to the front and looks out over the water to the rear, which gives a strong sense of freedom in the heart of the city.

Layout
Third floor: entrance, corridor, living room with modern open-plan kitchen fully equipped with built-in appliances and a balcony to the rear, storage room with central heating boiler, separate WC with hand basin, bedroom, stairs to attic floor, luxury bathroom and a large bedroom to the front.
Attic floor: attic with permanent staircase and skylights.
Meter cupboard in the communal hallway and a separate storage room in the basement.

Kitchen
Modern white handleless kitchen with grey ceramic countertop, white sink with white lever mixer tap, 6-burner gas hob with large oven, built-in extractor, dishwasher, fridge and separate freezer.

Sanitary facilities
Separate toilet with washbasin.
Luxury bathroom with grey/beige tiled floor and white wall tiles, fitted with a custom-made oak vanity unit with wash basin, walk-in shower with Easy Drain, rain and hand shower, towel radiator, recessed spotlights and connection for a washing machine.

Utilities
Central heating and hot water from high efficiency boiler (Intergas Kompact HR, manufactured in 2003);
Modern electrical installations with earth leakage circuit breaker.
Entryphone

Homeowners' Association
Homeowners' Association Bickersgracht 44-48 en Grote Bickersstraat 49-53 en 59-65 Amsterdam. The management is outsourced to VvE Beheer Amsterdam. The service charge amounts to €216,51 per month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a multi-year maintenance plan. Currently, the VvE is carrying out maintenance on the front and rear facades.

Special features/characteristics
Renovated in 2018;
Two bedrooms;
Large attic;
Balcony;
Wooden window frames with double glazing;
Concrete floors;
Plastered walls and ceilings;
Storeroom in basement;
Ground rent bought out until 2034;
Energy label B;
No upstairs neighbours;
Situated within an area designated as a protected cityscape;
Built circa 1982.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl