Jan Hanzenstraat 109 - I AMSTERDAM, Oud West

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931
Wijk  :  Oud West
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse B
VVE bijdrage  :  26 p/mnd
Woonoppervlakte  :  55 m²
Inhoud  :  142 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
***English translation below***

Recent gerenoveerd en perfect ingedeeld appartement op de eerste verdieping met twee ruime slaapkamers en zonnig balkon. Gelegen op een levendige en gewilde plek in Oud West, om de hoek bij de Hallen en op loopafstand van het Centrum.

Ligging
De woning is gelegen in Oud West, stadsdeel Amsterdam West, op de rand van het Centrum en de Helmersbuurt. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt, supermarkt, bakker, kaas- en visboer en de Ten Katemarkt zijn op loopafstand te vinden. Volop restaurants en cafés, in de Kinkerstraat, de De Clercqstraat en de Elandsgracht en natuurlijk in de Jordaan. Ook de voormalige tramremise De Hallen, centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten is in deze gezellige buurt gelegen. Een rondje hardlopen doe je natuurlijk in het nabijgelegen Vondelpark!

Omschrijving
De lichte woning heeft een oppervlakte van circa 55m2 en is gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek pand. In 2011 heeft er een complexmatige renovatie plaatsgevonden. Onder andere is er toen een complete nieuwe keuken en nieuw sanitair geplaatst, er is een nieuwe centrale verwarming en elektra-installatie aangebracht, alle binnendeuren en deurposten zijn vervangen en de vloer is afgewerkt met een houten vloer met hoge witte plinten. Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas.

Indeling
Entree, hal, separaat toilet met fontein, woonkamer met meterkast aan de voorzijde, open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur (M-system), luxe badkamer, bergkast voorzien van wasmachineaansluiting, slaapkamer aan de achterzijde en een tweede slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon op het zuid oosten met balkonkast aan de achterzijde.

Keuken
Moderne witte open keuken met een zwart stenen aanrecht, voorzien van een spoelbak met ééngreepsmengkraan, 4-pits gaskookplaat met RVS achterwand, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriesvak.

Sanitair
Separaat toilet met fontein.
Luxe badkamer met grijze vloer- en wandtegels, voorzien van een wastafel, spiegel met verlichting, inloopdouche met nis en easydrain en een handdoekradiator.

Installaties
Verwarming en warmwater middels cv ketel (Intergas, bouwjaar 2011);
Moderne elektrische-installatie met twee aardlekschakelaars;
Elektrische deuropener;
Inbouwspots;
Mechanische ventilatie.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars van het gebouw Jan Hanzenstraat 109 te Amsterdam. De administratie van de VvE wordt in eigen beheer gevoerd. De servicekosten bedragen € 26,= per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan, welke is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden
Gerenoveerd in 2011;
Geheel voorzien dubbel glas;
Twee slaapkamers
Hoge paneeldeuren;
Balkon;
Gestuukte wanden en plafonds;
Eigen grond;
Energielabel B;
Bouwjaar circa 1931.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Recently refurbished and very well laid-out flat on the first floor with two large bedrooms and sunny balcony. Situated in a vibrant and sought-after location in Amsterdam Oud West, round the corner from De Hallen and within walking distance of the Centrum district.

Location
The flat is located in the Oud West part of the Amsterdam West district, on the edge of the Centrum and the Helmersbuurt. There are plenty of places for day-to-day shopping in the area, with a supermarket, baker, cheese shop and fishmonger as well as the Ten Katemarkt all within walking distance. Restaurants and café-bars abound in Kinkerstraat, De Clercqstraat and Elandsgracht, and of course the Jordaan. The former tram depot at De Hallen, now a centre for media, culture, fashion, hospitality and handicrafts is located in this bustling neighbourhood. Runners will enjoy nearby Vondelpark, which is the perfect spot for a lap or two.

Description
The light-filled flat has a floor area of approximately 54m2 and is located on the first floor of a property typical of the area. In 2011 the entire building was refurbished. This included the installation of a completely new kitchen and new sanitary facilities, along with new central heating and electrics, plus the replacement of all interior doors and doorframes. A wooden floor was laid with high white skirting boards. The flat is fitted with double glazing throughout.

Layout
Entrance, hallway, separate WC with hand basin, living room with meter cupboard to the front, open-plan kitchen fully equipped with built-in appliances (M-system), luxury bathroom, storage cupboard with connection for washing machine, bedroom to the rear and a second bedroom with patio doors opening onto the south-east facing balcony with balcony cupboard to the rear.

Kitchen
Modern white open-plan kitchen with black stone countertop, fitted with sink with lever mixer tap, 4-burner gas hob with stainless steel back-plate, extractor, dishwasher, combi-oven, and fridge with freezer compartment.

Sanitary facilities
Separate toilet with washbasin.
Luxury bathroom with grey floor and wall tiles, fitted with a washbasin, back-lit mirror, walk-in shower with alcove and Easy Drain, and a towel radiator.

Utilities
Heating and hot water from central heating boiler (Intergas, year of manufacture 2011);
Modern electrics with two earth leakage circuit breakers;
Electric door opener;
Recessed spotlights;
Mechanical ventilation.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Jan Hanzenstraat 109, Amsterdam. The management is done by the owners. The service charge amounts to € 26 per month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a multi-year maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Renovated in 2011;
Double glazing;
Two bedrooms;
Tall panel doors;
Balcony;
Spacious balcony/terrace;
Oak floor;
Plastered walls and ceilings;
Freehold;
Energy label B;
Built circa 1931.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl