Keizersgracht 403 - BG AMSTERDAM, Grachtengordel

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  80 m²
Bouwjaar  :  -1905
Perceeloppervlakte  :  220 m²
Ligging  :  Aan vaarwater, Stadscentrum / dorpskern,Stadskern,Woonomgeving
Omschrijving:
Strak afgewerkt kantoor/atelier/galerie van circa 80m2 op de begane grond van een opvallend monumentaal grachtenpand. Gelegen op een toplocatie, in een rustig en chique gedeelte van de grachtengordel zonder woonboten, op een van de meest centrale plekken in de stad, nabij het Koningsplein en het Spui.

Ligging
Gelegen in een prestigieus gedeelte van de binnenstad, op een van de mooiste gedeelten van de Keizersgracht, tussen de Leidsegracht en de Huidenstraat. Hier vind je een afwisseling van wonen en werken, te midden van de levendigheid van de negen straatjes en tal van creatieve en financiŽle bedrijven.

Omschrijving
Het betreft een representatieve lichte ruimte van circa 80m2 bestaande uit een splitlevel ruimte met hoge pui aan de grachtkant, keukenblok, berging, separaat toilet met fontein en een achterin gelegen aparte kantoorkamer met toegang tot patio. Alle wanden en plafonds zijn wit geschilderd en strak gestuukt. Ideaal te gebruiken als kantoor, atelier, of galerie. Het pand beschikt aan de voorzijde over een nette gezamenlijke entree die wekelijks wordt schoongemaakt.

Technische omschrijving
Centrale verwarming met aparte boiler;
Vloerverwarming in kamer aan de voorzijde;
Intercom met deuropener;
Inbouwspots met dimmers;

Huurprijs
De huurprijs bedraagt Ä 2.250,= per maand (over deze huurprijs wordt geen omzetbelasting berekend). De huurprijs is exclusief gas, water en elektra en inclusief schoonmaakkosten gemeenschappelijke hal.

Auto en openbaar vervoer
Het kantoor/atelier is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S100). Er zijn diverse tramhaltes nabij o.a. tramlijn 1, 2, 5, 7 en 10 en buslijnen 348, 354, 353, 354 en 358. Parkeren door middel van vergunningensysteem, op de openbare weg is het betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 0:00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 0.00 uur. Verder zijn er diverse parkeergarages in de nabije omgeving te vinden.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl