Nieuwe Prinsengracht 15 - II AMSTERDAM, Grachtengordel

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1956
Wijk  :  Grachtengordel
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  105 p/mnd
Woonoppervlakte  :  47 m²
Inhoud  :  125 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Zeer licht tweekamer appartement met fenomenaal uitzicht op de Nieuwe Prinsengracht, de Onbekendegracht en de Amstel. Wonen op een toplocatie in het Centrum, binnen de historische grachtengordel om de hoek bij Carre, tussen de Amstel en de Weesperstraat

Ligging
De woning is gelegen tussen de Amstel en de populaire Plantagebuurt, in stadsdeel Centrum. Gunstige ligging ten opzichte van de Utrechtsestraat en de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam. Dichtbij o.a. het populaire café/restaurant de Ysbreker, Het Amstel Hotel, De Hortus Botanicus, Artis en Koninklijk Theater Carré. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij supermarkten op de Roetersstraat, De Jodenbreestraat en de Nieuwe Kerkstraat. Het appartement is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Omschrijving
De efficiënt ingedeelde woning heeft een oppervlakte van circa 47m2 en is gelegen op de tweede verdieping met een balkon aan de achterzijde. De woning is goed onderhouden en beschikt over een moderne badkamer, een nette keuken en een luxe laminaat vloer. Het gebouw waar de woning deel van uit maakt is gebouwd in de jaren 50 van de vorige eeuw en is gebouwd met betonnen verdiepingsvloeren. Het is eventueel mogelijk om een klein balkon aan de voorzijde te plaatsen zoals bij de woning op de eerste verdieping is gedaan (koper dient hier zelf een vergunning aan te vragen). De kosten hiervoor bedragen circa € 8.000,=

Indeling
Entree, gang, woonkamer met grachtzicht vanaf de bank en voorzien van inbouwkasten aan de voorzijde, meterkast, garderobe, separaat toilet, slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde, badkamer bereikbaar vanuit slaapkamer en keuken in de achteruitbouw.

Keuken
Dichte witte keuken met een houten aanrechtblad en een wit betegelde achterwand, voorzien van spoelbak met ééngreepsmengkraan, losse 4-pits gaskookplaat, losse koelkast, wasmachineaansluiting en een cv ketel.

Sanitair
Separaat toilet.
Moderne badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en een handdoekradiator.

Installaties
Combi CV ketel (Agpo, bouwjaar 2005);
Moderne elektrische installatie voorzien van aardlekschakelaar;
Elektrische deuropener;

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaren Nieuwe Prinsengracht 13-15 te Amsterdam (zeven leden). De administratie wordt professioneel beheerd door Administratiekantoor Kwekkeboom. De servicekosten voor de woning en het trappenhuis bedragen € 105,= per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een reservefonds. Recent is het houtwerk aan de voor- en achterzijde geschilderd. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Auto en openbaar vervoer
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S-100 en S-112). Op loopafstand is tramlijn 7 en 10 en zijn metrolijnen 51, 53 en 54 (halte Weesperplein) te bereiken. Parkeren door middel van het vergunningensysteem. Er geldt momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning (in verband met eventuele wijzigingen gelieve dit zelf ook te verifiëren op www.cition.nl).

Bijzonderheden/kenmerken
Fraai uitzicht op water;
Houten kozijnen;
Balkon;
Eventueel mogelijkheid voor klein balkon voorzijde (tea for two balkon);
Persoonlijk gebruik van gedeelde bergruimte begane grond;
Betonnen verdiepingsvloeren;
Eigen grond;
De woning is gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
Bouwjaar circa 1956;

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Very light two-room apartment with outstanding views of Nieuwe Prinsengracht, Onbekendegracht and the Amstel. Living in a great area in the heart of the city, inside the historic canal ring, right around the corner from the Carré Theatre, between Amstel and Weesperstraat.

Location
The property is located between the Amstel and the sought-after Plantage neighbourhood, in the Centre City District. Ideally situated in relation to Utrechtsestraat and the University and Hogeschool van Amsterdam. Nearby popular café/restaurant the Ysbreker, The Amstel Hotel, The Hortus Botanicus, Artis [zoo] and Koninklijk Theater Carré. You can shop locally every day at supermarkets on Roetersstraat, Jodenbreestraat and Nieuwe Kerkstraat. The apartment is easy to reach by car and also by public transport.

Description
This efficiently laid out property has a surface of approx. 47m2 and is on the second floor with a balcony at the rear. The property is well maintained and provided with a modern bathroom, a neat kitchen and a luxuriously laminated floor. The apartment is in a building that was constructed with concrete flooring, in the fifties. You have the option to create a small balcony at the front side, (see apartment below). (Buyer must apply for a permit). The costs amount to approx. € 8.000,=

Layout
Entrance, corridor, living room with beautiful views of the canal, whilst you are sitting on your sofa, with built-in cabinets at the front, meter cupboard , cloak room, separate toilet, bedroom with doors opening onto the balcony at the rear, bathroom that can be accessed from the bedroom and kitchen in the annex at the rear.

Kitchen
Separate white kitchen with a wooden counter top and white tiles, equipped with sink, one handle mixer tap, solitary 4-ring gas cooker, solitary fridge, washing machine and a central heating boiler.

Sanitary
Separate toilet.
Modern bathroom, fitted with wash basin, walk-in shower and a towel radiator.

Installations
Combi central heating boiler(Agpo, built 2005);
Modern electric wiring with earthed circuit breaker;
Electric system to open de door;

Homeowners Association
Homeowners Association Nieuwe Prinsengracht 13-15 in Amsterdam (seven members). The administration is managed professionally by Administratiekantoor Kwekkeboom. Service costs for this property and the staircase amount to € 105,= per month. This is a healthy and active Homeowners Association with reserve of capital. Recently, the wood at the front and rear has been painted. The Homeowners Association is registered with the Chamber of Commerce.

Car and public transport
The apartment is easy to reach by car from Ring Road A-10 (S-100 and S-112). Trams 7 and 10 and metro stop Weesperplein for metros 51, 53 and 54 are nearby too. Parking with a parking permit. Currently, there is no waiting time for a parking permit, (please view www.cition.nl for any changes).

Features/Characteristics
Lovely views of the water;
Wooden window frames;
Balcony;
Option for small balcony at the front (tea for two balcony);
Individual use of the shared storage area on the ground floor;
Concrete flooring;
Private land;
The property is situated in an area that is designated as protected cityscape;
Built around 1956.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl