Reviews

Reviews


My experience with Danny from Remko Bijvoet Makelaardij has been very positive throughout. Very professional and helpful, going the extra mile for expat needs and have the insight and knowledge you would expect from your agent.

Anna


I had the pleasure to trust my house-search at the very capable hands of Danny and Remko Bijvoet, and I am absolutely pleased with how smoothly the process went. Danny was the most trustworthy companion that I could have had, providing invaluable support on every single step: from truly listening to my needs until I got the keys of my apartment. He went beyond the “standard” support that any other realtor would have offered, by showing true interest not only also after the purchase had taken place, on finalizing all the little details that were still outstanding. Always available to provide advice and find solutions! Thanks to Danny I managed to find my dream place in record-time. I started my house-search in January and I got the keys already in March - which would have never happened if I didn’t his support.

Apostolos


We have had the pleasure of working with Remko Bijvoet since 2004 when we first moved to the Netherlands from California. His team is able to listen to what our needs are and translate those into showing us housing options that fit our lifestyle and criteria. Remko and Danny have been most helpful in explaining the pros and sometimes less obvious cons of each house we have considered from a local Dutch point of view. Remko is also well versed in the art of price negotiation (as buyer and seller) as well as the minutiae of real estate transactions. Remko and Danny are patient and a pleasure to do business with and truly advocate for us as customers. The photographer who works with Remko's team is a professional who captures the spirit of a house in elegant photographs. They have all made conducting business in real estate a real pleasure for us in Amsterdam.

Julia and Pete


Remko heeft me uitstekend geholpen met de verkoop van mijn appartement. De verkoop is boven verwachting geslaagd door de juiste verkoopstrategie te kiezen en samen te werken met een goede fotograaf die mooie foto's maakt!

Roald


Een makelaar met veel kennis en ervaring in Amsterdam. Remko kwam vaak zelf met suggesties van woningen die mij persoonlijk erg goed in de smaak vielen. Mijn zoektocht was zeker niet kort maar hij heeft mij ten alle tijden professioneel bijgestaan totdat de aankoop tot in de laatste details voldaan was.

Mark


Wij hebben Remko Bijvoet leren kennen als makelaar bij de verkoop van onze vorige woning en bij de aankoop van onze huidige woning en bij de aankoop van een woning voor onze zoon. Onze ervaringen met hem zijn zeer positief. Hij is alert, deskundig, prima geïnformeerd en goed gehumeurd (ook belangrijk). Verder is hij  informeel wanneer dat kan en formeel wanneer dat nodig is, maar altijd vriendelijk. Als we nog eens een huis willen kopen of verkopen, weten we nu al bij wie we dan zullen aankloppen om ons terzijde te staan.

René en Anne


We kijken terug op een zeer goede samenwerking met Remko Bijvoet bij het verkopen van ons huis. Hij is een intelligent persoon die aan één woord genoeg heeft, die helder en open communiceert en zorgt voor een prettige informele sfeer. En een rots in de branding als de spanning bij de onderhandeling soms wat hoog opliep. En heel fris, alles op de fiets!

Wilfrid en Mita


Wij waren erg blij met Remko. Vooral omdat Remko heel erg goed luisterde naar onze wensen en hier niet vanaf stapten, hij was regelmatig diegene die zei dat we iets vooral niets moesten doen. Remko probeert niet maar gewoon een huis aan je te verkopen, hij verkoopt het huis aan je dat je wilt. Ondanks dat we soms moedeloos werden van de teleurstellende bezichtigingen, sleepte hij ons er doorheen en vond het perfecte huis voor ons. Verder ook fijn dat Remko lekker op de fiets komt en geen makelaar ster-allures heeft, al zou hij dat qua kwaliteiten best mogen hebben. We hebben Remko inmiddels aan onze halve vriendenkring aangeraden, en met succes.

Diederik


Remko is een autonome, betrokken en betrouwbare makelaar. Hij kent de markt goed, heeft verstand van zaken èn de juiste contacten. Wat wij heel erg hebben gewaardeerd is dat hij steeds eerlijk is geweest en onze belangen voorop stelde. Deze eerlijkheid heeft voorkomen dat wij in ons enthousiasme een huis hebben gekocht voor veel te veel geld. Mochten we ooit willen verhuizen, zullen we Remko zeker weer bellen. 

Caren en Jeroen


Remko ken ik als een enthousiast, integer, ervaren en betrouwbaar persoon, voor medewerker Danny geldt hetzelfde.Als je, in ons geval voor de eerste keer, je huis gaat verkopen, is dat een intensief proces..; spannend en leuk, maar ook veel werk..; stapels papierwerk, huis representatief maken, geduld en vertrouwen. De mannen van Remko Bijvoet Makelaardij hebben ons zorgvuldig geholpen bij dit hele proces; afspraken werden consequent nagekomen, vragen werden beantwoord en er was veel geduld. Uiteindelijk hebben wij ons mooie appartement heel dik verkocht, binnen 1 week! Met dank aan alle inzet van Remko.

Bertie


Remko en Danny hebben ons uitstekend begeleid bij zowel het verkopen van ons huis en het aankopen van een nieuw huis. Door de zeer persoonlijke benadering waren ze goed op de hoogte van onze wensen en voorkeuren, en is het gelukt om in een moeilijke markt toch precies het huis te vinden waar wij naar op zoek waren. Dank voor de goede adviezen!

Esmee en Carolien


Wij zijn erg tevreden over de makelaardij van Remko Bijvoet. We hadden een appartement te koop dat door erfenis was verkregen. Het was de wil van overledene om goede bewoners, die pasten in het appartementen complex te vinden en niet alleen te kijken naar de hoogste opbrengst. Ook moest het appartement geschilderd en opgeknapt worden. Remko heeft ons doorverwezen naar betrouwbare adressen. Het contact was uitstekend en we werden op ons vakantie adres vrijwel dagelijks op de hoogte gehouden van het verloop van de biedingen. Uiteindelijk hebben we de flat verkocht aan een koper die beantwoordde aan het “goede gevoel”. Remko heeft daar een grote rol in gespeeld. De verdere zakelijk afwikkeling was vlekkeloos.

Ruud en Greetje


Remko Bijvoet heeft de ‘Leidsegracht’ (ons grachtenpand in Amsterdam) verkocht. Hij kende de juiste mensen en wist de juiste route. ‘Rusland’ (ons andere binnenstadspand in Amsterdam) heeft hij ook op voortreffelijke wijze verkocht. Hij is wakker en alert, ook bij de notaris. Zijn vakkennis en betrouwbaarheid maakt hem tot een van de beste makerlaars van Amsterdam. Bovendien, een warme persoonlijkheid.

Henk


Remko Bijvoet heeft ons op een zakelijke, maar toch heel persoonlijke wijze begeleid bij de verkoop van ons pand eind 2016. In een toen opwarmende markt heeft hij het/ons hoofd koel gehouden en zich niet laten verleiden tot een wijze van verkopen waarmee wij ons niet zouden kunnen verenigen. Afspraken werden snel en goed nagekomen. Het was een vlotte afhandeling, bij een vlotte makelaardij.

René


In eerste instantie waren we, als kopers, niet op zoek naar een makelaar, want wat voegt deze toe ten opzichte van Funda? Totdat we Remko als makelaar van een verkoper tegenkwamen. Een integere makelaar met het belang van zijn klant voorop. Toen wij later toch besloten een makelaar in de arm te nemen (met name voor de onderhandelingsfase), dachten we meteen aan Remko. We hebben veel gezien en mede dankzij Remko realiteitszin gehouden in een verhitte markt. Uiteindelijk vonden we ons droomhuis, maar er waren vele kapers op de kust. Remko was de doorslaggevende factor in de onderhandelingen, hij wist op het juiste moment akkoord van de verkoper te krijgen. Kortom, we hadden we hier niet gewoond zonder Remko en kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.

Boudewijn en Trix


Beide keren dat Remko mij heeft ondersteund bij aan- en verkoop van mijn woning, was ik onder de indruk van de kwaliteit van zijn dienstverlening. Hij denkt mee, geeft waardevolle adviezen zowel  over verkoopstrategie als over bijv de vraagprijs. Kortom een professional waar je als klant blij mee bent.

Anne-Huus


Het is snel gegaan binnen no time stond het huis op Funda en binnen een week is het verkocht. Een betrokken en deskundige makelaar. Goed op de hoogte van de huizenmarkt. Het contact verliep doorgaans vlot en prettig. Uitstekende presentatie op funda en snelle terugkoppeling na bezichtigingen. Mijn ervaringen met deze makelaar zijn zonder meer positief.

Maaike


Professioneel, open, eerlijk en no-nonsense makelaarskantoor. Remko en Danny hebben mij geholpen en begeleid bij de aankoop van een woning in Amsterdam. Zij zorgden voor het inplannen van de bezichtigingen, waren bij elke afspraak aanwezig, adviseerden bij biedingen en leerden mij geduldig te zijn en me niet gek te laten maken in de krappe, overspannen huizenmarkt. Uiteindelijk een super fijn huis gevonden en dankzij hen voor een mooie passende prijs.

Lara


Huizen zoeken in Amsterdam is doorgaans verschrikkelijk. Bijna iedereen die zoekt krijgt met dezelfde frustraties te maken. Gelukkig is dit een stuk dragelijker geworden met de jongens van Remko Bijvoet Makelaardij. Ze zijn transparant, klantgericht, eerlijk en lopen die extra mile voor je. Ze weten voor ons gevoel ook net iets meer dan anderen en voorzien je van advies waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Ze hebben echt waarde toegevoegd aan onze zoektocht. Dus wil je kopen of verkopen? Doe jezelf een plezier en bel Remko Bijvoet.

Remco en Terri


"Remko en Danny hebben ons uitstekend begeleid bij zowel het verkopen van ons huis en het aankopen van een nieuw huis. Door de zeer persoonlijke benadering waren ze goed op de hoogte van onze wensen en voorkeuren, en is het gelukt om in een moeilijke markt toch precies het huis te vinden waar wij naar op zoek waren. Dank voor de goede adviezen"

Jeroen


Wonende in het buitenland, was het een hele grote uitdaging om snel een leuk appartementje voor onze dochter in Amsterdam (de Baarsjes) te vinden.  Remko is een zeer deskundig makelaar, betrouwbaar en heel prettig in de omgang. Dankzij zijn professionele aanpak, goede voorlichting, begeleiding en snelle feedback hebben we binnen een paar weken onze nieuwe aankoop kunnen tekenen. Wij hebben de samenwerking met Remko als heel fijn ervaren en zullen hem dan ook zeker bij familie en vrienden aanraden. 

Lilyan


Remko en zijn team hebben ons vakkundig bijgestaan met het gehele traject van zowel aan- en verkoop. Zijn kennis van de markt gecombineerd met een eerlijk en persoonlijk advies en hoge mate van betrokkenheid maken dat wij terugkijken op een uitstekend verlopen proces.

Dennis


Remko Bijvoet heeft ons twee keer bijgestaan bij de verkoop en één keer bij de aankoop van een woning. Altijd waren we bijzonder tevreden. De reden is simpel: Remko is deskundig, ervaren, heeft altijd aandacht voor je, is eerlijk, en maakt gewoon écht het verschil. Hét bewijs dat een goede makelaar echt toegevoegde waarde is. We hebben ook ervaring met andere makelaars, maar dit waren echt minder goede ervaringen.

Peter en Karlijn


Ontzettend tevreden over Remko Bijvoet Makelaardij! Remko is erg betrokken en gaat voor je door het vuur. Altijd eerlijk en zet zich voor 100% in. Je merkt dat Remko verstand heeft van de Amsterdamse vastgoedmarkt en alles wat bij een aan- of verkoop komt kijken en dat geeft vertrouwen. Ik zou zo de aan- of verkoop van een woning zo weer aan Remko toevertrouwen!   

Sofie


We hebben uitstekende ervaringen met Remko. Hij is betrokken, prettig om mee te schakelen en altijd goed bereikbaar. Bovendien is hij zeer deskundig, kent de Amsterdamse markt goed, en heeft bovenal een goed gevoel waarmee je een huis kunt verkopen

Niels


Remko is me meerdere keren van dienst geweest, zowel bij de aan- als verkoop van appartementen. Hij is een uitermate vakkundig in zijn advisering, betrouwbaar en heeft kennis van en inzicht in de huizenmarkt. Bij de aankoop van mijn laatste appartement heeft zijn onderhandelingstactiek een beslissende rol gespeeld: zonder hem was het prachtige appartement, waar ik nu met veel plezier woon, aan mijn neus voorbijgegaan. Mocht ik in de toekomst opnieuw een makelaar nodig hebben, ga ik hem zonder twijfel weer ik de arm nemen.

Marc


Remko is een nuchtere, eerlijke maar bovenal een gepassioneerde makelaar met veel kennis van de markt. Dat is zeldzaam vandaag de dag. Oh ja, en hij komt op de fiets. Over duurzaam gesproken.

Martijn


Zonder Remko Bijvoet Makelaardij zouden we nu niet wonen waar we wonen. In het – voor ons – ideale huis op IJburg. Op eigen kracht was dit niet gelukt. De expertise en ervaring van Remko en zijn collega’s kreeg ons hier. Evenals zijn betrokkenheid. Het persoonlijke, sympathieke contact zorgde dat we de toch stressvolle periode met vertrouwen tegemoet zagen. Terecht, blijkt nu.

Nicky en Carolien


Onlangs hebben wij onze woning verkocht via Remko Bijvoet Makelaardij. De keuze voor hun was eenvoudig,  omdat zij bij een eerdere verkoop een jaar eerder ons ook al zo goed hadden geholpen. Deze keer ging het  net zo fijn. Danny heeft zich goed verdiept in de omstandigheden van de woning. VvE gecontact en alle nodige  informatie opgevraagd bij de gemeente. Ook heeft hij alles geregeld voor de zaken rondom de notaris. De  bezichtigen waren goed geregeld. Het waren uiteindelijk 32 bezichtigen die we gelukkig niet zelf hoefde te doen. Conclusie: een vlotte en stressloze verkoop!

Linda en jeroen