Saskia van Uijlenburgkade 101 - hs+PP AMSTERDAM, Zuid

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2010
Wijk  :  Zuid
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  171 p/mnd
Woonoppervlakte  :  171 m²
Externe bergruimte  :  3 m²
Inhoud  :  494 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Fraai aangelegd, west, 4.20 x 3.60 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder, parkeerplaats
Overig parkeren  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
***English translation below***

Exclusief begane grond appartement met hoge plafonds, terras aan de voor- en achterzijde in het prestigieuze Andreas Ensemble. Riante woonkamer, drie slaapkamers en vrije ligging aan de voorzijde en direct aansluitende afgesloten binnentuin aan de achterzijde. Voorzien van eigen berging en beveiligde parkeerplaats in de onderbouw. Mooie locatie op de rand van Amsterdam Zuid.

Ligging
De woning is op een gunstige en rustige locatie gelegen op de rand van Amsterdam Zuid. Deze locatie kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van het Centrum en de ring A-10. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het gezellige Hoofddorpplein, Sloterkade of de Overtoom. Het Vondelpark ligt op circa vijf minuten fietsafstand evenals sportschool David Lloyd. Lunchen/dineren/borrelen kan om de bij Gent aan de Schinkel, Franklin Bar & Kitchen, Ron Gastrobar en Van Mechelen.

Omschrijving
Het benedenhuis heeft een oppervlakte van circa 171m2 en is geheel gelegen op de begane grond. Thans zijn er drie slaapkamers maar de slaapkamer aan de achterzijde is eenvoudig op te delen in twee aparte slaapkamers waardoor er een vierde slaapkamer ontstaat. Het appartement beschikt over hoge plafonds van circa 3,17m en er is veel daglichttoetreding. De afwerking is luxe en hoogwaardig met onder andere een grote super de luxe keuken en modern sanitair, massieve eikenhouten binnendeuren, houten kozijnen en traptreden, gestucte wanden en plafonds en een prachtige betonkleurige gietvloer. Via grote schuifpuien in de woonkamer zijn de verzorgd aangelegde terrassen aan de voor- en achterzijde bereikbaar. Beide zijden zijn zonnig, aan de voorzijde is er van vroeg in de ochtend tot circa 13.00 uur zon en aan de achterzijde is er vanaf circa 13.30 uur zon. Het terras aan de achterzijde sluit direct aan op de afgesloten binnentuin, ideaal voor kinderen. In de onderbouw bevinden zich de eigen berging en parkeerplaats. Het appartement maakt deel uit van een in 2010 gebouwd complex. Het complex is luxe opgezet met representatieve entree, beveiligde garage en een lift.

Indeling
Entree, ruime hal, inpandige berging voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting, twee slaapkamers aan de voorzijde, riante woonkamer met een op maat gemaakt eikenhouten tv meubel en boekenkast met werkplek en toegang tot het terras aan de voorzijde (oost), aansluitend split level eetkamer met luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot het terras aan de achterzijde (west), gang, inpandige berging voorzien van mechanische ventilatie, meterkast, separaat toilet met fontein, moderne badkamer en een riante slaapkamer met inloopkast aan de achterzijde.
Separate berging en privé parkeerplaats in de onderbouw.

Keuken
Super de luxe witte Siematic keuken met composiet aanrecht en een spoelbak met ééngreepsmengkraan (Quooker). De keuken is uitgevoerd met veel kastruimte en luxe kwaliteitsapparatuur te weten: 5-pits inductie kookplaat (Siemens), oven (Siemens), combi-oven met warmhoudlade (Siemens), ingebouwde koffiemachine met warmhoudlade (Siemens) koelkast en aparte 6 laden vriezer (Miele), afzuigkap (Siemens), vaatwasser (Siemens), wijnkoelkast (Miele) en kokend water kraan (Quooker).

Sanitair
Separaat toilet met fontein.
Grote moderne badkamer met grijze vloer- en witte wandtegels, voorzien van een wastafelmeubel, spiegel voorzien van verlichting, inloopdouche met glazen wanden en een ligbad met handdouche.

Installaties
Verwarming en warmwater via stadsverwarming;
Mechanische afzuiginstallatie;
Moderne elektrische-installatie, groepenkast voorzien van twaalf groepen met drie aardlekschakelaars;
Video intercom.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Andreas Ensemble Blok C te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE diensten. De servicekosten voor de woning en de parkeerplaats bedragen € 170,53 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Erfpacht
Het betreft erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000 van toepassing zijn. De herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 15 augustus 2058. Er is een jaarlijkse canon van toepassing. De huidige canon bedraagt € 6.235,43 per jaar.

Bijzonderheden
Luxe afwerking;
Licht appartement;
Drie slaapkamers, mogelijkheid vierde slaapkamer;
Hoge plafonds;
Massieve eikenhouten binnendeuren met houten deurkozijnen;
Terras op het oosten en een terras op het westen;
Lift;
Berging;
Parkeerplaats;
Energielabel A;
Bouwjaar 2010.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

An exclusive ground floor flat with high ceilings and a terrace to the front and rear, situated in the prestigious Andreas Ensemble area in Amsterdam. Large living room, three bedrooms and an unobstructed view at the front, plus a direct connection to the courtyard garden at the back. Comes with its own storage room and secure parking space in the basement. Beautiful location on the outskirts of Amsterdam Zuid.

Location
The flat is situated in a quiet location on the outskirts of Amsterdam Zuid, ideal for access to the city centre and the A-10 ring road. Attractive streets including Hoofddorpplein, Sloterkade and Overtoom are nearby for day-to-day shopping. Vondelpark and David Lloyd gym are just a five-minute bike ride away. For lunch, dinner or drinks, local highlights include Gent aan de Schinkel, Franklin Bar & Kitchen, Ron Gastrobar and Van Mechelen.

Description
The entire flat (which is approx. 171 m2) is situated on the ground floor. There are three bedrooms, but the bedroom at the back is easy to divide into two separate bedrooms, creating a fourth bedroom. The flat features ceilings rising to approx. 3.17 m high, allowing for a vast amount of natural light. Lavishly finished to a high quality, with a spacious and luxurious kitchen and contemporary sanitary facilities, solid oak interior doors, wooden frames and stairs, stucco walls and ceilings and a beautiful concrete-coloured cast floor. The well-kept terraces at the front and rear are accessed through large sliding doors in the living room. Both sides are exposed to the sun: the front from early morning until lunchtime and the back from lunchtime onwards. The rear terrace opens directly onto the courtyard garden, ideal for kids. There is a storage room and parking space in the basement. The flat is part of a complex built in 2010. The building is luxuriously furnished with a well-presented entrance, secure garage and lift.

Layout
Entrance, spacious hall, indoor storage room equipped with washing machine and tumble dryer connections, two bedrooms to the front. The large living room features a custom-made oak TV unit and bookcase with workspace, and access to the terrace at the front (east). The adjoining split-level dining room boasts a luxurious open-plan kitchen with appliances and access to the terrace at the rear (west), hallway, indoor storage room with mechanical ventilation, meter cupboard, separate toilet with sink, modern bathroom and large bedroom with walk-in wardrobe at the rear.
Separate storage room and private parking space in the basement.

Kitchen
Superbly luxurious white Siematic kitchen with composite countertop and sink with a Quooker lever mixer tap. The kitchen is equipped with cupboard space and superior-quality appliances: 5-burner induction hob (Siemens), oven (Siemens), combi-oven with warming drawer (Siemens), built-in coffee machine with warming drawer (Siemens), fridge and separate 6-drawer freezer (Miele), extractor (Siemens), dishwasher (Siemens), wine fridge (Miele) and boiling water tap (Quooker).

Sanitary facilities
Separate toilet with washbasin.
Large modern bathroom with grey floor tiles and white wall tiles, equipped with a sink, mirror with lighting, walk-in shower with glass walls and a bath with hand shower.

Utilities
Central heating and hot water from district heating;
Mechanical ventilation;
Modern electrical installations with three earth leakage circuit breaker.
Video intercom.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Andreas Ensemble Blok C, Amsterdam. De administration of the association is managed by an independent professional organisation Alliantie VvE diensten. The service charges amount to € 170,53 per month. It is an active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Leasehold
The property is leasehold, subject to the General Provisions of the Municipality of Amsterdam 2000. The leasehold may be reviewed on 15 August 2058. Annual ground rent applies. The ground rent is currently € 6.235,43 per year.

Special features/characteristics
Luxurious finish;
Light apartment;
Three bedrooms, possibility fourth bedroom;
High ceilings;
Solid oak interior doors with wooden door frames;
Terrace to both the east and west;
Elevator;
Storage;
Parking spot;
Energy label A;
Build circa 2010.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl