Saskia van Uijlenburgkade 110 Amsterdam, Hoofddorppleinbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift en garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2010
Wijk  :  Hoofddorppleinbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  128 p/mnd
Woonoppervlakte  :  98 m²
Externe bergruimte  :  3 m²
Inhoud  :  256 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Ruim en licht driekamer appartement gelegen op de tweede verdieping in het prestigieuze Andreas Ensemble met een riant terras aan de woonkamer. Voorzien van lift, berging en beveiligde parkeerplaats in de onderbouw. Mooie locatie aan de rand van Amsterdam Zuid.

Ligging
De woning is op een gunstige en rustige locatie gelegen op de rand van Amsterdam Zuid. Deze locatie kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van het Centrum en de ring A-10. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het gezellige Hoofddorpplein, Sloterkade of de Overtoom. Het Vondelpark ligt op circa vijf minuten fietsafstand evenals sportschool David Lloyd. Lunchen/dineren/borrelen kan om de hoek bij Gent aan de Schinkel, Ron Gastrobar en Van Mechelen.

Omschrijving
Het gelijkvloerse driekamerappartement van circa 98m2 is gelegen op de tweede verdieping. Het complex waar dit appartement deel vanuit maakt is luxe opgezet met een representatieve entree, een gemeenschappelijke binnentuin, een lift en separate bergingen en parkeerplaatsen in de onderbouw. Het appartement beschikt over veel daglichttoetreding en het is ruim opgezet met onder andere twee goede slaapkamers een grote woonkamer met aansluitend zonnig terras met vrij en groen uitzicht en een riante inpandige berging. Via de lift zijn de berging en de parkeerplaats in de onderbouw bereikbaar.

Indeling
Entree, ruime hal, grote inpandige berging, woonkamer met luxe open keuken en toegang tot het terras aan de voorzijde (oost), gang, berging voorzien van mechanische ventilatie, wasmachine- en drogeraansluiting, separaat toilet met fontein, moderne badkamer en twee ruime slaapkamers aan de voorzijde. De meterkast bevindt zich op de gemeenschappelijke hal.

Keuken
Luxe witte keuken met een zwart composiet aanrecht. De keuken is uitgevoerd met veel kastruimte en luxe kwaliteitsapparatuur te weten: koelkast, vriezer, 4-pits inductiekookplaat, RVS afzuigkap, oven, combi-oven en een vaatwasser.

Sanitair
Separaat toilet met fontein.
Moderne badkamer met grijze vloer- en wandtegels, voorzien van een wastafelmeubel met spiegel voorzien van verlichting, inloopdouche met glazen wanden en easydrain, ligbad met handdouche en een handdoekradiator.

Installaties
Verwarming en warmwater via stadsverwarming;
Mechanische afzuiginstallatie;
Moderne elektrische-installatie, groepenkast voorzien van aardlekschakelaar;
Video intercom.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Andreas Ensemble Blok C te Amsterdam. De administratie wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE diensten. De servicekosten voor de woning en de parkeerplaats bedragen € 127,04 per maand. De servicekosten voor de (binnen)tuinen bedragen
€ 19,25 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Erfpacht
Het betreft erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000 van toepassing zijn. De herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 15 augustus 2058. Er is een jaarlijkse canon van toepassing. De huidige canon bedraagt € 3.401,34 per jaar. De erfpacht van de parkeerplaats is afgekocht tot en met 2058.

Bijzonderheden
Licht appartement;
Twee slaapkamers;
Terras op het oosten;
Lift;
Berging;
Parkeerplaats;
Volledig geïsoleerd;
Energielabel A;
Bouwjaar 2010.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Spacious and bright three-room apartment located on the second floor in the prestigious Andreas Ensemble with a spacious terrace at the living room. Comes with a lift, its own storage room and secure parking space in the basement. Beautiful location on the outskirts of Amsterdam Zuid.

Location
The flat is situated in a quiet location on the outskirts of Amsterdam Zuid, ideal for access to the city centre and the A-10 ring road. Attractive streets including Hoofddorpplein, Sloterkade and Overtoom are nearby for day-to-day shopping. Vondelpark and David Lloyd gym are just a five-minute bike ride away. For lunch, dinner or drinks, local highlights include Gent aan de Schinkel, Ron Gastrobar and Van Mechelen.

Description
The three-room apartment (wich is approx. 98m2) is situated on the second floor. The complex where this apartment is part of is luxuriously set up with a well-presented entrance, a common yard, lift, separate storage and parking spaces in the basement. The apartment has plenty of natural light and it is spacious with two good bedrooms, a large living room with a sunny terrace with free and green views and a spacious indoor storage. There is a storage room and parking space in the basement can be reached by the lift.

Layout
Entrance, spacious hall, indoor storage room equipped with washing machine and tumble dryer connections, living room with luxurious kitchen and access to the terrace (east), corridor, indoor storage room with mechanical ventilation, separate toilet with sink, modern bathroom and two spacious bedrooms in to the front. The meter cupboard is located in the common hall.
Separate storage room and private parking space in the basement.

Kitchen
Luxurious white kitchen with a black composiet countertop. The kitchen is equipped with lots of cupboard space and superior-quality appliances: fridge, freezer, 4-burner induction hob, stainless steel hood, oven, combi-oven and a dishwasher.

Sanitary facilities
Separate toilet with washbasin.
Large modern bathroom with grey floor tiles and white wall tiles, equipped with a sink, mirror with lighting, walk-in shower with glass walls and a bath with hand shower.

Utilities
Central heating and hot water from district heating;
Mechanical ventilation;
Modern electrical installations with two earth leakage circuit breaker.
Video intercom.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Andreas Ensemble Blok C, Amsterdam. De administration of the association is managed by an independent professional organisation Alliantie VvE diensten. The service charges amount to € 127,04 per month. The service charges amount the courtyard amount to € 19,25 per month. It is an active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Light apartment;
Two bedrooms;
Terrace to the east;
Elevator;
Storage;
Parking spot;
Lease hold;
Completely isolated;
Energy label A;
Build circa 2010.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl