Transvaalstraat 77 AMSTERDAM, Transvaalbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Beleggingspand
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1927
Wijk  :  Transvaalbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  227 m²
Perceeloppervlakte  :  178 m²
Inhoud  :  575 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  3
Omschrijving:
Geheel beleggingspand bestaande uit een bedrijfsruimte met tuin op de begane grond, drie afzonderlijke woningen met balkons en een halve zolderetage met drie bergingen. Het pand is gesplitst in twee appartementsrechten en is geheel verhuurd.

Ligging
Het pand is gelegen in het populaire stadsdeel Oost. Op loopafstand zijn er tal van voorzieningen zoals het Oosterpark, de winkels op de Eerste Oosterparkstraat, de bekroonde Dappermarkt en het recent vernieuwde Beukenplein met diverse hotspots. In de buurt zijn er veel gezellige (eet)cafés, restaurantjes en culturele uitgaansgelegenheden te vinden. Gunstige ligging ten opzichte van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam, metrostations, de Ring A-10, de Pijp en het Centrum.

Omschrijving
Geheel pand van circa 227m2 verdeeld over de begane grond met tuin, eerste, tweede en derde verdieping met balkons aan de achterzijde en zolderverdieping met aansluitend plat dak. De woningen hebben een oppervlakte van circa 43m2 (exclusief trappenhuis). Het pand verkeert in nette staat van onderhoud, intern is de afwerking eenvoudig.

Bouwaard
Traditioneel gebouwd met gemetselde gevels, houten verdiepingsvloeren, voorgevel voorzien van kunststof ramen met dubbel glas en achtergevel voorzien van houten ramen en deuren met enkel glas, plat dak met bitumineuze dakbedekking en zadeldak met pannen.

Bouwjaar
Circa 1927.

Huren
Begane grond € 6.002,76 per jaar
Eerste verdieping € 4.371,36 per jaar
Tweede verdieping € 3.928,32 per jaar
Derde verdieping € 4.734,36 per jaar
De totale huuropbrengst bedraagt € 19.032,= per jaar exclusief watergeld.

Eigen grond/erfpacht
Het pand staat op eigen grond.

Vereniging van Eigenaars
Het pand is recent gesplitst in twee appartementsrechten, te weten het appartementsrecht A-1 gelegen op de begane grond en het appartementsrecht A-2 gelegen op de eerste, tweede, derde en zolderverdieping.

Auto en openbaar vervoer
Het pand is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S100, S112 en S113). Er zijn diverse tramhaltes nabij o.a. tramlijn 3, 7, en metrolijn 51, 53, 54 en buslijn 37. Het NS station Amsterdam Muiderpoort en Amsterdam Amstel zijn op circa 5 minuten afstand gelegen. Parkeren door middel van vergunningensysteem en op de openbare weg is het betaald parkeren.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl