Valentijnkade 60 - hs Amsterdam, Oost

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1926
Wijk  :  Oost
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  99 p/mnd
Woonoppervlakte  :  80 m²
Inpandige ruimte  :  8 m²
Inhoud  :  200 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Fraai aangelegd, noordoost, 6.49 x 4.83 m
Overige ruimte  :  tochtportaal, hal
Omschrijving:
***English translation below***

Goed onderhouden appartement met tuin en tuinhuis met eigen voorzieningen. Heerlijk vrij uitzicht op groen en de Ringvaart en een brede stoep voor de deur. Unieke plek in Oost, om de hoek bij het Flevopark en op de rand van de Watergraafsmeer.

Ligging
Het benedenhuis is gelegen in het populaire stadsdeel Oost op een aantrekkelijke locatie aan de Ringvaart. In de nabije omgeving zijn er tal van voorzieningen zoals het Flevopark en het iets verderop gelegen Oosterpark, de winkels en horeca op de Javastraat en het Javaplein, het nieuwe winkelcentrum Oostpoort, de bekroonde Dappermarkt en Studio K. Tennis- en zwemliefhebbers kunnen terecht bij tennisvereniging Tie-Breakers aan de Valentijnkade en het om de hoek gelegen Flevoparkbad.

Omschrijving
Het betreft een appartement met een oppervlakte van circa 71m2 op de begane grond met eigen entree gelegen in een fraai Amsterdams pand. Aan de achterzijde beschikt het appartement over een aangelegde tuin met tuinhuis. Het tuinhuis bestaat uit een berging van circa 8m2 met keukenblok voorzien van warm en koud water en een kamer/kantoor van circa 9m2 met centrale verwarming en een eiken lamelvloer. De lichte tuin is op het noord oosten gelegen en heeft in de ochtend en avond zon. In 2001 heeft er een grote complexmatige renovatie plaatsgevonden. In 2008 is het tuinhuis (op betonnen plaat) gebouwd en in 2015 is er een op maat gemaakte keuken geplaatst. De woning is goed geïsoleerd met dubbel glas, evenals het kamer/kantoor gedeelte van het tuinhuis, dat ook voorzien is van dubbel glas en dak- en wandisolatie. De zonnige brede stoep aan de voorzijde van het appartement zorgt voor veel speelruimte voor kinderen en is een goede plek voor een picknick tafel of een bankje.

Indeling
Eigen entree op de begane grond, tochtportaal, hal, trapkast met meterkast, badkamer met toilet met woonkamer met open keuken aan de voorzijde, zitkamer (eventueel tweede slaapkamer) met toegang tot de tuin, slaapkamer eveneens met toegang tot de tuin, tuin met tuinhuis.

Keuken
Luxe moderne open keuken met steigerhouten kasten en een betonnen aanrecht. De keuken is voorzien van een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, koelkast en een vaatwasser.

Sanitair
Moderne badkamer met witte vloer- en witte wandtegels met zwarte bies, voorzien van een wastafel, douchecabine, ligbad met handdouche, toilet en een wasmachine- en droger aansluiting.

Installaties
Verwarming en warm water middels cv ketel (Intergas, bouwjaar 2001);
Moderne elektrische installatie met groepenkast voorzien van twee aardlekschakelaars;

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Valentijnkade 60 te Amsterdam. De administratie wordt gedaan door de eigenaren zelf. De servicekosten bedragen € 98,56 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven in de registers van de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden/kenmerken
Eigen entree;
Paneeldeuren;
Voorzien van massieve eikenhouten vloer;
Tuinhuis;
Dubbel glas;
Fraai aangelegde tuin met chinees hardsteen;
Energielabel D;
Afgekochte erfpacht;
Bouwjaar circa 1926.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Well-maintained flat with garden and summer house with its own amenities. Wonderful open views onto greenery and the Ringvaart canal, and a wide pavement outside the front. Unique spot in Oost, round the corner from Flevopark and on the edge of Watergraafsmeer polder.

Location
The ground floor flat is located in the popular Oost district of the city in an attractive location on the Ringvaart. Nearby there are lots of amenities such as Flevopark, and Oosterpark slightly further on, the shops, cafes, bars and restaurants on Javastraat and Javaplein, the new Oostpoort shopping mall, the award-winning Dappermarkt and the Studio/K arts venue. Keen tennis players and swimmers can enjoy the use of the Tie-Breakers tennis club on Valentijnkade and the Flevoparkbad open air swimming pool.

Description
The flat has a floor area of approximately 71m2 on the ground floor with separate entrance in an imposing building. To the rear the flat has a landscaped garden with summer house, comprising a storage room of approximately 8m2 with kitchen unit with hot and cold water and a room/office of approximately 9m2 with central heating and a multilayer oak floor. The bright north-east facing garden enjoys morning and evening sun. In 2001 the entire building underwent major refurbishment. The summer house, which stands on a concrete slab, was built in 2008 and in 2015 a custom-made kitchen was installed. The property is well insulated with double glazing, as is the room/office part of the summer house, which is also fitted with double glazing and roof and wall insulation. The wide sunny pavement to the front of the flat provides plenty of room for children to play and is a great spot for a picnic table or bench.

Layout
Separate entrance on the ground floor, vestibule, hallway, under stairs cupboard with meter cupboard, bathroom with WC, and living room with open-plan kitchen to the front, sitting room (which could be used as a second bedroom) with access to the garden, bedroom also with access to the garden, garden with summer house.

Kitchen
Deluxe kitchen with scaffolding wooden cupboards, and a concrete countertop, a sink, 4 buner gas hob, fridge and a dishwasher.

Sanitary facilities
Modern bathroom with white floor and white wall tiles, wash basin, shower, bath, toilet and a washing machine and dryer connection.

Utilities
Central heating and hot water from boiler (Intergas, manufactured in 2001);
Modern electrical installations with two earth leakage circuit breaker.

Homeowners' Association
Homeowners' Association Valentijnkade 60, Amsterdam. The accounts are handled by the owners. The service charges amount to € 98,56 per month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a maintenance plan. The Homeowners' Association is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Own entrance;
Panelled doors;
Solid timber floors;
Summerhouse;
Fully double-glazed;
Beautifully landscaped garden with Chinese stone;
Energylabel D;
Ground lease redeemed;
Year of construction around 1926.
Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl