Willemsstraat 112 Amsterdam, Jordaan

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1905
Wijk  :  Jordaan
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
VVE bijdrage  :  122 p/mnd
Woonoppervlakte  :  56 m²
Inhoud  :  129 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
***English translation below***

Onlangs gerenoveerd sfeervol tweekamer hoekappartement op de eerste verdieping midden in de Jordaan. Heerlijk wonen op een van de gezelligste locaties van Amsterdam op tien minuten loopafstand van het Centraal Station.

Ligging
Topligging midden in de gewilde Jordaan in het Centrum van de stad. In de directe omgeving bevinden zich talloze winkels, cafés en restaurants. De gezellige Haarlemmerdijk alsmede de beroemde negen straatjes liggen op loopafstand. Voor verse biologische producten kun je op zaterdag terecht op de Noordermarkt. Op de Westerstraat staat op maandagen de Lapjesmarkt en op zaterdagen is er een grote markt op de Lindengracht. Ook het cultuurpark Westergasfabriek en het sportcentrum Het Marnix zijn dichtbij gelegen.

Omschrijving
De lichte hoekwoning heeft een oppervlakte van circa 56m2 en is gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek pand. Door de hoekligging beschikt het appartement over zijramen in alle vertrekken. Goede indeling met open keuken in de woonkamer een grote brede hal met ensuite-deuren en een ruime slaapkamer met genoeg ruimte voor kledingkasten en een werkhoek. In 2006 heeft er intern en extern een complexmatige renovatie plaatsgevonden. In 2014 is de badkamer vernieuwd, is het toilet opnieuw betegeld en is er een nieuwe vloer geplaatst. Kortom een heerlijke comfortabele woning.

Indeling
Entree, gang, separaat toilet met fontein, lichte woonkamer met op maat gemaakte inbouwkasten en open keuken voorzien van inbouwapparatuur aan de voorzijde, berging voorzien van cv-ketel, riante slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde en aansluitend een moderne badkamer met wasmachine aansluiting. De meterkast bevindt zich in het gemeenschappelijke trappenhuis.

Keuken
Grijze keuken met een houten aanrechtblad en een betegelde achterwand, voorzien van een 1½ spoelbak met ééngreepsmengkraan, een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Sanitair
Separaat toilet met fontein.
Moderne badkamer met zwarte vloertegels en witte wandtegels, voorzien van een wastafelmeubel en spiegel met verlichting, inloopdouche met easydrain en glazen douchewanden, handdoekradiator, mechanische ventilatie en wasmachineaansluiting.

Installaties
Recent gereviseerde combi cv-ketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2006);
Moderne elektrische-installatie met twee aardlekschakelaars;
Elektrische deuropener.

Vereniging van Eigenaars
Vereniging van Eigenaars gebouw "Willemsstraat 108-122" te Amsterdam. De administratie van de VvE wordt in eigen beheer gedaan. De servicekosten bedragen € 121,16 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren-onderhoudsplan. De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bijzonderheden/kenmerken
Gerenoveerd in 2006;
Hoekwoning met zijramen;
Houten kozijnen met roedeverdeling;
De gehele woning is voorzien van een eikenhouten vloer;
Gestuukte wanden en plafonds;
Paneeldeuren;
Balkon;
Representatieve gezamenlijke entree met marmeren vloer;
Gelegen in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
Eigen grond;
Bouwjaar circa 1905.

*Download de brochure voor een uitgebreide presentatie met plattegrond*

Attractive recently refurbished two-room first-floor corner flat in the heart of the Jordaan district. Wonderful living, in one of Amsterdam's most bustling locations, ten minutes' walk from Central Station.

Location
Super location in the heart of the sought-after Jordaan district in the centre of Amsterdam, with numerous shops, cafés and restaurants in the immediate vicinity. The lively Haarlemmerdijk and the famous 'negen straatjes' (nine streets) are within walking distance. For fresh organic produce, head to Noordermarkt on a Saturday. The Lapjesmarkt is held in Westerstraat on Mondays, and on Saturdays there is a big market on Lindengracht. Westergasfabriek culture park and Het Marnix sports centre are close by.

Description
The bright corner flat has a floor area of approximately 56m2 and is situated on the first floor of a building typical of the area. Thanks to its corner position the flat benefits from side windows in all rooms. Good layout with open-plan kitchen in the living room, a large wide hallway linked by double doors to a spacious bedroom with enough space for wardrobes and a work area. The entire building was refurbished, inside and out, in 2006. In 2014 the bathroom was updated, the WC re-tiled and a new floor laid. In short, this is a lovely, comfortable flat.

Layout
Entrance, corridor, separate WC with hand basin, bright living room with made-to-measure built-in cupboards and open-plan kitchen with integrated appliances to the front, storage room with central heating boiler, spacious bedroom with access to the balcony to the rear and modern en-suite bathroom with connection for a washing machine. The meter cupboard is located in the communal stairwell.

Kitchen
Kitchen in grey with wooden countertop and tiled splashback, equipped with a 1½ sink with lever mixer tap, a 5-burner gas hob, extractor, oven, dishwasher, and fridge with freezer compartment.

Sanitary facilities
Separate WC with hand basin.
Modern bathroom with black floor tiles and white wall tiles, fitted with a wash basin and mirror with lighting, walk-in shower with Easy Drain and glass shower enclosure, towel radiator, mechanical ventilation and connection for washing machine.

Utilities
Recently inspected combi central heating boiler (Remeha Avanta, year of manufacture 2006);
Modern electrics with two earth leakage circuit breakers;
Electric door opener.

Homeowners' Association
Homeowners' Association for the building "Willemsstraat 108-122" in Amsterdam. Its looks after its own books. Service charges are EUR 121.16 a month. It is a healthy and active Homeowners' Association with a long-term maintenance plan and it is registered with the Chamber of Commerce.

Special features/characteristics
Refurbished in 2006;
Corner flat with side windows;
Wooden windows with panes;
The flat is fitted with oak flooring throughout;
Plastered walls and ceiling;
Panel doors;
Balcony;
Attractive communal entrance with marble floor;
Situated in an area that has been designated as a conservation area
Freehold;
Approximate year of construction 1905.

Contactgegevens:


Weteringschans 257, 1017 XJ Amsterdam
Telefoon: 020-7794959
E-mail: info@remkobijvoet.nl
Internet: https://www.remkobijvoet.nl